Van 24 tot en met 27 juni vindt naar Geelse gewoonte de jaarlijkse braderij plaats. In de centrumstraten Pas, Nieuwstraat en Stationsstraat bieden handelaars je de leukste koopjes aan. Daarnaast staat er ook heel wat randanimatie op het programma. De braderij wordt afgesloten met een sfeervol stadsfestival met Radio Modern op de Markt.

Van woensdag 24 tot en met zaterdag 27 juni kunnen winkelliefhebbers gedurende vier dagen van 10u tot 21u kuieren door de Geelse centrumstraten en genieten van uitzonderlijke prekoopjes. Op zondag 28 juni zijn de winkels extra geopend tijdens Summer Shopping.

Voor elk wat wils

Niet enkel voor de winkelliefhebbers, maar ook voor zij die niet van shoppen houden, valt er deze week heel wat te beleven in het Geelse stadscentrum. Zo kan je op vrijdag en zaterdag in de Nieuwstraat terecht voor diverse optredens. Ben je eerder sportief aangelegd, dan is vrijdagavond vanaf 19u30 de Markt the place to be voor de officiële ploegvoorstelling van ASV Geel.

Op zondag organiseert BBC Finas Geel dan weer van 10u tot 18u Summer Sensation met basketbaltornooien waar je zelf aan kan deelnemen of kan naar komen kijken. Heb je zin om te shaken, dan is het Stadsfestival met Radio Modern een aanrader op zondagavond, vanaf 19u op de Geelse Markt.

Gratis parkeren tijdens de braderij

Van woensdag 24 tot en met zondag 28 juni 2015 parkeer je gratis op alle centrumparkings, met uitzondering van parking Ecodroom. Opgelet: tijdens de braderij is de centrumparking Nieuwstraat enkel bereikbaar via de Kollegestraat. Centrumparking Pas bereik je best via de Fehrenbachstraat.

Doe mee en win

De Geelse centrumhandelaars schenken tijdens de braderij 5 cadeaucheques weg ter waarde van € 50. Je kan een cheque winnen door met je camera of smartphone een mooie foto te nemen tijdens je bezoek aan de braderij en deze vervolgens te delen met de hashtag #GeelCentrum op Instagram, Facebook of Twitter. Daarnaast kan je ook het wedstrijdformulier invullen op de website van Geel Centrum: www.geelcentrum.be/cadeaucheque.