Het programma van de Braderij oogt veelbelovend.  Nu nog de zon erbij, en het gaat een koopjesfeest worden.   Van woensdag 24 tot en met zaterdag 27 juni telkens van 13.30u tot 21u kan je er traditionele en ook nieuwe belevenissen ervaren.

Het programma

-Dankzij Fietsen Hendrickx kan er weer een mooie NORTA elektrische fiets van €2.592 gewonnen worden; elke aankoop bij de leden van HelemaalHerentals wordt beloond met een wedstrijdformulier, de klanten krijgen dus veel kansen om te winnen.

Naar gewoonte doen de winkeliers hun best om extra koopjes aan te bieden.

-4 springkastelen voorzien voor de kleinsten in Zandstraat, Bovenrij, Grote Markt en Hofkwartier, maar de jeugd komt nog meer aanbod:

-woensdag 24/6 van 15u tot 16u: originele workshop programmeren met kids@Thals op de Grote Markt door Arkades. Vooraf inschrijven bij info@arkades.be

-woensdag, donderdag en vrijdag telkens van 16.30 tot 19.30 u. circusworkshop voor de jongeren o.l.v. Locorotondo op de Grote Markt.

-op zaterdag 27 juni van 13.30 tot 20.00 kan de jeugd in de Zandstraat (aan de Wasserijstraat) een balletje komen werpen bij Titans BSC

-woensdag van 14 tot 18 u kunnen de kinderen deelnemen aan een bal/behendigheidsspel en mooie prijzen winnen bij Belleville in de Zandstraat.

-Koen Lievens komt zijn boeken signeren bij Standaardboekhandel op woensdag en zaterdag van 14 tot 16.30 u.

-Bij Originals moet je even langs gaan, de DJ is er weer.

-Bij ParExemple krijg je elke dag van de braderij de kans om een juweel van Bizou d'amour te winnen ter waarde van €50,-.

-bij Di Shop: zijn er verrassingszakjes te koop en krijg je GRATIS een shopper bij aankoop van € 25.

-In de Zandstraat, in de Hoortrailer van Hoorcentrum Aerts: gratis gehoortest.

-In de Bovenrij maak je kans op een waardebon van €25 € bij Schoenhandel Labro.

-Nog in de Bovenrij: zoals vorige jaren kan je bij Maridadi prijzen winnen en kan je er terecht voor handlezen en Tarotkaartlegging (donderdag en vrijdag). Nieuw is de Maya-reading op woensdag en vrijdag. Best inschrijven op voorhand.  Voor de liefhebbers van een muziekje met een hapje en/of een drankje:

-Vinterra in de Bovenrij presenteert lekkere paëlla op vrijdag- en zaterdagavond, inschrijven noodzakelijk.

-Bar Bier in de Bovenrij verrast u op vrijdag met een eetkraampje, mobiele tap en varken aan 't spit. 's Avonds op 't terras speelt een bandje met Michael Curly.

Op de Grote Markt maakt HoMaHe weer sfeer:

Woensdag en donderdag van 18 tot 22 u. Lounge Music in de tent, vrijdag: Caribian Night van 18 tot 1 u,  zaterdag: bbq Boretti van 10 tot 19 u, dj van 23 u tot 1 u.

Feestelijke slotavond van de Braderij eveneens op de Grote Markt zaterdag van 20 tot 23 u. Top ambiance met Vane en meezingen met de DJ van de langste meezingmedley.