U bent hier

Braderij wordt knaller, nu de koelte nog

Herentals | Neteland
17.06.2017 - 11.49u
Door: Herman Gezelle

Het braderijprogramma oogt erg leuk. Nu de koelte nog.  Schepen Jan Michielsen (CD&V, lokale economie) : 'Dit jaar schenken voor de 5e keer op rij Heidi en Dirk van Fietsen Hendrickx, een elektrische fiets, van het merk NORTA, een damesmodel ter waarde van €2.669.  De Herentalse braderij loopt van woensdag 28 juni vanaf 13u tot zaterdag 1 juli.

Bij elke aankoop tijdens de braderij bij één van deelnemers aan de braderij, krijgen de klanten een deelnemingskaart die ze ingevuld in de urne kunnen deponeren op de Grote Markt bij de stand van Fietsen Hendrickx of ze kunnen de antwoorden doorsturen via de website van Helemaal Herentals.

Er zijn 50.000 deelnemingskaarten gedrukt, dus iedereen die koopt tijdens de braderij heeft kans om de mooie fiets te winnen.

Ook als je tijdens de braderij een cadeaucheque van Helemaal Herentals gaat kopen, krijg je een deelnemingskaart en kan je deelnemen aan de wedstrijd. Cadeaucheques zijn te koop in 't kantoor van Toerisme op de Grote Markt en aan de balie van het Administratief Centrum.

Primeur: leerlingen van de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans zullen optreden op woensdag vanaf 16 u op de Grote Markt. (Piano/zang, elektrische gitaar en een Folkkoor).

Spetter van Hidrodoe blaast zeepbellen door de straten op vrijdag van 13.30 u tot 16.30 u. De Hip-Hop Kids van The Sports Studio treden op woensdag en zaterdagnamiddag afwisselend in de braderijstraten tussen 14 en 15.30 u.

Er staan een kermismolen, springkastelen, een zandbak, een vis- en pottengooienkraam, ...

Attitude treedt live op in de Zandstraat en Sabine Engelen komt naar Standaard Boekhandel voor een signeersessie.

In de Bovenrij wordt er elke dag wel ergens muziek gemaakt met DJ's en live optredens. Op woensdag komt oud-Herentalsenaar Paul Vande Casteele, DJ Pablo, met dansgroep Ritmo Sabroso... Ook in de Zandstraat vind je een dj op zaterdag.

Op vrijdag installeren de MOOIMAKERS van Vlaanderen Mooi een huiskamer op de Grote Markt.   Als de weergoden en -godinnen meewillen wordt het een prachtige, unieke braderij, met op zaterdagavond een fantastische afsluiter op de Grote Markt : Motown Supremacy 21 u tot ... Grote Markt Zuid en DJ Bobby Ewing,' besluit een enthousiaste schepen Jan Michielsen.

Foto Johan Temmerman / NNieuws.

 

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto