U bent hier

Brand vernielt woning aan Spreet Lier

Lier regio
16.05.2015 - 19.12u
Door: Peter Caers

Zaterdagnamiddag heeft het gebrand in een woning aan Spreet in Lier. De bewoners hadden een feestje en roken op een bepaald momemt een brandgeur. Toen ze buiten gingen kijken, zagen ze rook uit het dak van de woning komen. De dakisolatie had vuur gevat. De brandweer van Lier was snel ter plaatse. In het dak is een gat van zowat 10m2 geslagen. De civiele bescherming kwam dat gat met een zeil afdekken.

De oorzaak van de brand is onbekend. Er is ook heel wat schade in de woning. De bewoners werden opgevangen door familie en de buren. Niemand geraakte gewond.

Een branddeskundige zal de oorzaak verder onderzoeken.

imageMeer nieuws

Veertien speelstraten tijdens de zomervakantie

Geel 17.06.2019 - 11.53u reading time7min

Deze zomer worden er in Geel 14 speelstraten georganiseerd. Een speelstraat geeft buren de kans om bij te praten, samen iets te drinken en elkaar beter te leren kennen. Bovenal krijgen kinderen vrij spel: voor één keer moeten ze geen rekening houden met het verkeer en kunnen ze naar hartenlust spelen in hun straat.

deSter is zesde genomineerde voor Prijs Ondernemen 2019

Kempen regio 17.06.2019 - 09.27u reading time6min

deSter uit Hoogstraten is het zesde bedrijf dat kans maakt op de Prijs Ondernemen 2019. Dat maakt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen vandaag bekend. deSter is een wereldspeler op het vlak van luchtvaartcatering, en ze leveren ook 300 miljoen stuks plastic messen, vorken en borden aan McDonalds.

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto