U bent hier

Brass-aux-Saxes plays Star Wars

Kempen regio | Westerlo
02.12.2018 - 22.31u
Door: Mark Jaspers

Fanfareorkest Brass-aux-Saxes brengt de magistrale muziek uit de acht Star Wars-films tijdens één concert met beelden op groot scherm. Dirigent Jan Van Hove leidt het fanfareorkest met lichtsnelheid doorheen de soundtracks.

Hij orkestreerde speciaal voor dit unieke concert muziek uit de acht Star Wars-films voor fanfareorkest en vertrok hierbij van de originele partituren voor symfonisch orkest.

De Star Wars-films betekenden de grote doorbraak van 's wereld meest beroemde filmcomponist John Williams. Zijn muziek voor de succesfilms behoort tot de belangrijkste klassieke muziek van de laatste eeuw.

Brass-aux-Saxes sluit met dit concert een bijzonder succesvol jaar af. In maart werd het orkest uit Westerlo Vlaams Kampioen en afgelopen mei mocht het met 3 internationale eufonium-virtuozen het podium delen.

Brass-aux-Saxes plays Star Wars
Vrijdag 21 december - 20u - De Zoerla
Gevaertlaan 1, Zoerle-Parwijs (Westerlo)
Tickets: €13 vvk, €15 kassa, -12 gratis
www.brass-aux-saxes.be

imageMeer nieuws

5e editie Herentalse Spiegelfeesten door HoMaHe

Herentals 19.02.2019 - 09.13u reading time1min

Van vrijdag 15 tot zondag 17 maart organiseert Homahe, de vereniging van horeca-uitbaters, de 5e editie van de Herentalse Spiegelfeesten.

Alle festiviteiten vinden plaats in een grote spiegeltent op de Grote Markt. Op vrijdag is er een afterworkparty, en op zaterdag een kindernamiddag en een Mirrorparty. De Spiegelfeesten sluiten zondag af met een brunch en een groot, gratis dansfeest. Meer info kan je vinden via de website van HoMaHe .

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto