U bent hier

Britse parlement zet tegen de wil van premier May licht op groen om brexitproces in parlement te behandelen

Internationaal
26.03.2019 - 00.52u
Door: Herman Gezelle

In het Britse parlement is met een krappe meerderheid het proces van de zogenoemde "indicative votes" in gang gezet. Parlementsleden kunnen verschilende voorstellen over de brexit voorleggen en goedkeuren, maar wanneer er een meerderheid voor een voorstel is in het parlement, dan is de regering er niet toe gebonden om die te volgen.

Het Britse parlement heeft het gezag van premier May nog wat meer ondermijnd. Het heeft in een stemming beslist dat het woensdag gaat zoeken naar alternatieve oplossingen voor de brexit.

329 parlementsleden stemden voor het aannemen van de zogenoemde "indicative votes", 302 waren er tegen. (Kijk verder op VRTNWS)

imageMeer nieuws

Gemeentebestuur koopt speelterrein Chiro Sluis

Mol 19.06.2019 - 12.19u reading time1min

De gemeenteraad heeft de aankoop van drie percelen gelegen achter de woningen Boerestraat 26 en 28, goedgekeurd. De percelen zijn in gebruik als speelterrein door Chiro Gorabos van Sluis en waren eigendom van private personen. Met de aankoop wil het gemeentebestuur de jeugdwerking op deze locatie verzekeren. De gemeente betaalt 26.125 euro voor de percelen, samen 52a25ca.

Meer info: dienst patrimonium en projecten, 014 33 08 35, landmeter@gemeentemol.be

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto