U bent hier

Broed jij op een fris idee dat de lokale economie promoot? Vraag subsidie aan!

Mol | Neteland
14.12.2017 - 10.17u
Door: Mark Jaspers

Het gemeentebestuur zoekt nieuwe initiatieven en frisse ideeën die onze lokale economie promoten. Broed jij op een interessant plan? Dien dan voor 15 februari 2018 je aanvraag in via www.ondernemeninmol.be. Je vindt er ook meer informatie en het subsidiereglement. Per initiatief krijg je tot 75 procent van de kosten terugbetaald en dit met een maximum van 5.000 euro.

Het gemeentebestuur streeft naar een ondernemersvriendelijk klimaat en een attractief handelscentrum. Daarbij mikt zij op een win-win-situatie op het vlak van werkgelegenheid, toerisme en aantrekkelijkheid. Naast het nemen van eigen initiatieven, wil het gemeentebestuur ook nieuwe initiatieven stimuleren.

Maximum 5.000 euro

Private initiatieven of projecten krijgen dankzij de subsidie tot 75 procent van de kosten terugbetaald, met een maximum van 5.000 euro per initiatief. De ingediende initiatieven moeten sterk verband houden met een imagoverbetering, promotie of bevordering van onze lokale economie. Uiteraard gelden er enkele voorwaarden. Zo moet de activiteit in Mol plaatsvinden en mag het geen uitgesproken commercieel karakter hebben. Raadpleeg het subsidiereglement via www.ondernemeninmol.be.

Subsidie aanvragen?

Tot 15 februari 2018 mogen verenigingen of organisaties bij het gemeentebestuur een subsidie aanvragen voor een initiatief dat de lokale economie promoot of bevordert. Een aanvraag indienen doe je schriftelijk bij de dienst lokale economie ('t Getouw, gelijkvloers, Molenhoekstraat 2) of via het digitaal loket op www.gemeentemol.be.

Meer info: dienst lokale economie, 014 33 08 98, lokale.economie@gemeentemol.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto