Op vrijdag 4 januari organiseert cc ’t Getouw opnieuw een gratis middagconcert. Onder de noemer ‘Broodje Mol’ kan de werkende mens tussen 12.15 en 13.15u in ‘t Getouw terecht voor een muzikale lunchpauze met een belegde boterham er gratis bij.

Deze keer brengen The Jacquelines met veel humor en met nog meer muzikaal talent hedendaagse versies van de traditionele swing.

De Belgische met Italiaanse roots, Iris Berardocco, was met Daddy’s Darlings één van de eersten om in België een revival van de swing in te luiden. The Jacquelines enten hedendaagse, frisse, humoristische teksten op oude swingjazz, gedragen door een steengoed jazzcombo. In het voorjaar van 2012 stelden ze in De Roma hun eerste cd voor.

Broodjes Mol, seizoen 2012-2013

‘Broodje Mol’ gaat telkens door in Zaal ’t Getouw, Molenhoekstraat 2. De concerten beginnen stipt om kwart na twaalf en duren een uur. Je brooddoos kan je thuislaten, ’t Getouw serveert bij elk concert ook een gratis belegde boterham. Tijdens het optreden is binnen- en buitenlopen steeds toegelaten. Zitten er nog aan te komen:

· 1 februari: Mathilde Renault

· 1 maart: Theater Taptoe

· 5 april: Hans Mortelmans en Groep

· 3 mei: The Antler King.

Meer info:

> cultuurcentrum ’t Getouw, 014 33 09 00, cultuurbalie@gemeentemol.be

> www.thejacquelines.tk