Samen met zijn E Street Band zakt ‘The Boss’ af naar TW/ Classic Werchter op zondag 18 juni 2023.

“Na zes jaar kijk ik ernaar uit om onze trouwe fans weer te zien”, laat Springsteen weten in het communiqué. “En veel zin om weer met The E Street Band op het podium te staan.”

Tickets zijn duurder dan dit jaar: voor een kaartje betaal je €114,5. De rest van de line-up wordt later bekendgemaakt. De ticketverkoop voor TW Classic 2023 start op woensdag 29 juni om 10u. Een plekje in de ‘golden circle’ kost €172,5 : Ticketmaster.

Springsteen zat het voorbije jaar niet stil. Hij bracht 'The Legendary 1979 No Nukes Concerts' concertfilm uit, werkte samen met president Barack Obama aan de podcastreeks en het boek 'Renegades: Born In The USA' en bracht zijn recordshow 'Springsteen On Broadway' opnieuw om de heropening van de theaters in New York te ondersteunen.

The E Street Band leden zijn: Roy Bittan - piano, synthesizer; Nils Lofgren – gitaar, zang; Patti Scialfa - gitaar, zang; Garry Tallent – basgitaar ; Stevie Van Zandt - gitaar, zang; en Max Weinberg - drums; met Soozie Tyrell – viool, gitaar, zang; Jake Clemons - saxofoon; en Charlie Giordano - keyboards.