Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bruggenbouwen tussen Generaties: AFC Leuven en Phronesyss op voorgrond van digitalisatie

Phronesyss

In een wereld waar digitalisatie de norm is geworden, staat Phronesyss uit Herentals aan de voorhoede van innovatie. Het bedrijf specialiseert zich in digitale transformatie voor QHSE/ISO-managementsystemen en biedt een alles-in-één digitale tool aan voor het beheren van Quality, Health, Safety, en Environment.

Van implementatie van de software tot het bieden van consultancy, Phronesyss begeleidt organisaties naar een nieuwe era van efficiëntie.

 

De samenwerking met AFC Leuven

In een boeiende samenwerking met AFC Leuven, een studentenorganisatie die de kloof tussen de academische en zakelijke wereld wil overbruggen, vond Phronesyss een waardevolle partner voor het internationale groeitraject van het bedrijf.

Deze samenwerking richtte zich specifiek op internationale uitbreiding en het benutten van de creatieve energie van de volgende generatie.

Samen met masterstudenten van KU Leuven heeft Phronesyss een project opgezet waarin studenten hun ideeën konden loslaten over internationalisatie. Dit project bood niet alleen een kans voor de studenten om real-life cases op te lossen, maar fungeerde ook als een springplank naar hun eerste stappen in het bedrijfsleven.

Het gezamenlijke project tussen Phronesyss en AFC Leuven concentreerde zich op het identificeren van mogelijkheden om QHSE/ISO wereldwijd te digitaliseren. Gedurende een intensieve periode van tien weken hebben studenten zich toegelegd op marktonderzoek en het ontwikkelen van strategieën voor internationale expansie. Deze strategische samenwerking bood Phronesyss nieuwe inzichten en plannen om hun digitale tools effectief in nieuwe markten te introduceren.

 

Inspirerende Netwerkmoment

Om de verbinding tussen bedrijven en studenten te versterken, organiseerde AFC Leuven een inspirerend 'project dinner' bij De Hoorn Leuven, waar ook andere bedrijven en studenten aanwezig waren. Dit evenement bleek een cruciaal moment van interactie te zijn, waar ideeën vrij stroomden en waardevolle netwerken werden gesmeed. De interactie tijdens dit diner zorgde voor nieuwe perspectieven en mogelijkheden, zowel voor Phronesyss als voor de studenten.

 

Trots op de Toekomst

Het hoogtepunt van het project kwam met de eindpresentatie net voor de blokperiode. Hier konden de studenten hun bevindingen, strategieën en aanbevelingen delen na een grondige analyse en onderzoek. Deze eindpresentatie symboliseerde niet alleen het succes van hun gezamenlijke inspanningen, maar ook de veelbelovende mogelijkheden die de volgende generatie met zich meebrengt. Phronesyss kijkt ernaar uit om de resultaten die AFC Leuven heeft behaald in de praktijk te brengen en de toekomst van QHSE digitalisatie verder te innoveren.

Foto boven  : Dylan Verschaeren (COO Phronesyss), Aruzhan Tagayeva, Sabina Timilsina (International Business Manager Phronesyss), Noah Merckx, Mats Wijnants en Ruben Vandelanotte.
Phronesyss CEO Ian Perkins en International Business Manager Sabina Timilsina (rechts) samen met  AFC masterstudenten  Aruzhan Tagayeva en Ruben Vandelanotte (links)

Phronesyss CEO Ian Perkins en International Business Manager Sabina Timilsina (rechts) samen met AFC masterstudenten Aruzhan Tagayeva en Ruben Vandelanotte (links)

Hannekenshoek 15, Herentals, België

Phronesyss

Deel dit artikel