U bent hier

Bruno Peeters stopt als gedeputeerde : 'Mijn zieke vrouw heeft me nodig'

Kempen regio | Provincie Antwerpen
10.10.2017 - 07.51u
Door: Herman Gezelle

Gedeputeerde voor personeel, toerisme, sport, recreatie- en groendomeinen en veiligheid Bruno Peeters heeft zijn ontslag als gedeputeerde ingediend. Zijn persoonlijke situatie laat hem niet langer toe zijn mandaat naar ten volle uit te voeren.  Hij wil bij z'n zieke vrouw zijn.

Bruno Peeters uit Oud-Turnhout werd in 2012 met 13.580 voorkeursstemmen verkozen in het kiesdistrict Turnhout en startte in december 2012 zijn eerste mandaat als gedeputeerde. Na vijf succesvolle jaren heeft hij om persoonlijke redenen besloten zijn mandaat neer te leggen.

De partij zal intern een opvolger aanduiden. In tussentijd zal Bruno Peeters zijn mandaat verderzetten. Hij blijft wel zetelen als provincieraadslid en als gemeenteraadslid in Oud-Turnhout.

'M'n vrouw heeft een medisch probleem waardoor mijn aanwezigheid thuis, soms op de meest onverwachte momenten, vereist is', zegt Peeters. 'Ik heb geen job van 9 tot 5, en werk ook vaak in het weekend. Ik kreeg signalen dat ik wat vaker thuis hoorde te zijn. Op zo'n momenten moet je keuzes durven te maken. Gemakkelijk was dat niet. Ik maakte de bedenking dat ik misschien mensen zou teleurstellen.' (pp - foto provincie Antwerpen).

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto