Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

“Bruul Swingt: Een Avond Vol Vlaamse Muziek en Sfeer”

Bruul Swingt - Circus Bruul - 18 oktober 2024

Vrijdag 18 oktober 2024 belooft een onvergetelijke avond te worden met "Bruul Swingt" in het Familie- en Vrijetijdscentrum Bruul in Geel. Dit muziekevenement presenteert een indrukwekkende line-up met optredens van Vlaamse sterren zoals Willy Sommers, Laura Lynn en Yves Segers. Het programma begint om 20:00 uur met De Lu-Ke’s en gaat door tot middernacht.

Tickets zijn beschikbaar vanaf €28 in voorverkoop, en groepsboekingen van zes personen ontvangen een gratis fles cava.

Exclusieve All-in Tickets: Beleef Bruul Swingt in stijl met onze exclusieve All-in-tickets! Geniet van een ongeëvenaarde avond vol muziek met het beste uitzicht en start de avond met een uitgebreid buffet van 18:00 tot 20:00 uur. Deze speciale tickets zijn beperkt beschikbaar, dus wees er snel bij en verzeker jezelf van een onvergetelijke ervaring op Bruul Swingt. Beperkt in tijd, onbeperkt in hoeveelheid!

De zaakvoerder van Den Bruul, is trots op de line-up en verwacht een avond vol sfeer en gezelligheid. "Met deze fantastische artiesten weten we zeker dat het een geslaagde avond wordt."

Programma:

  • 20:00 uur: De Lu-Ke’s
  • 20:30 uur: Yves Segers
  • 21:15 uur: Laura Lynn
  • 22:45 uur: Willy Sommers
  • 23:30 - 00:30 uur: De Lu-Ke’s

Mis deze kans niet om te genieten van live muziek en een feestelijke sfeer. Voor meer informatie en tickets, bezoek bruul-event.be.

Contact:

Bel 15, 2440 Geel, België

Bruul Swingt - Circus Bruul - 18 oktober 2024

Deel dit artikel