Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

BS De Leertuin De Molekens : alleen maar blije gezichten, hier en daar een traantje op eerste schooldag

De Leertuin Molekens
1,2 miljoen leerlingen en 208.000 leraren en directeurs trekken in Vlaanderen vandaag voor het eerst weer naar school.
 
De eerste schooldag brengt vaak bij de kindjes én de ouders heel wat emoties teweeg.  Toch wat regen in Neteland, maar niet getreurd.  Hier en daar zag je ook een traantje, maar de meeste kids waren ontzettend blij om hun vriendjes terug te zien en liepen lachend de schoolpoort binnen.
 
Op de eerste schooldag werden alle 380 leerlingen van basisschool De Leertuin kOsh op de Populierenlaan Herentals meer dan warm verwelkomd.
 
Enkele kleurrijke ballonnen gaven een extra feestelijk tintje.  Minder in aantal, om het groene image van de school te onderstrepen. De leerkrachten en directie hadden er alles aan gedaan om hun leerlingen een warme ontvangst te geven.
 

Nieuwe schooldirecteur : Christel Verstappen (54)

Christel Verstappen is er de nieuwe directeur. Ze heeft gewerkt als leerkracht, directeur en komt uit het leersteuncentrum, en woont in Herenthout.

Maurice (5) : "Héél toffe school!"

Kleuter Maurice (5) uit De Molekens : 'Ik vind het heel fijn om met m'n vriendjes van vorig schooljaar opnieuw naar de klas te gaan en zoveel te leren.  De Leertuin is een héél toffe school, waar de kids centraal staan. We zijn naar Zuid-Frankrijk op vakantie geweest, nu spreek ik toch al wat extra Franse woordjes : bonjour mes amis...!'

Foto's Rien Van Nueten/NNieuws.

 

De Leertuin kOsh eerste schooldag

De Leertuin kOsh eerste schooldag

Populierenlaan , Herentals, België

De Leertuin Molekens

Deel dit artikel