Herentals is met Titans BSC een nieuwe knappe sportclub rijker. Titans BSC herrijst uit de as van de vroegere soft- en baseballclub Red White Giants.  In de sporthal van het Bloso werd zaterdagavond de kick-off gegeven van de nieuwe club. Een twintigtal liefhebbers kwamen actief trainen.  Een knap begin.

Het eerste doel van de nieuwe club is een slowpitchploeg uit te bouwen. Naast di slowpitchteam komt er ook een recreantenploeg. De mensen die nieuw zijn in deze sport, krijgen zo de mogelijkheid om op een leuke manier alles te leren kennen.

In de loop van 2014 komt er ook nog een campagne om de jeugd uit het Neteland warm te maken voor base- en softball.  Enkel in Heist-op-den-Berg is er een nog een soft- en baseballclub.  Dus de hele Kempen ligt op voor de Titans BSC.

De club verwelkomt de jeugd, kinderen vanaf 6 jaar. Die spelertjes worden opgevangen door ervaren mensen die hen zullen wegwijs maken in de sport. Jongeren vanaf 15 jaar zullen worden opgevangen in de slowpitch- en recreantenploeg.

Voorlopig wordt er gespeeld en getraind op het Bloso-centrum in Herentals.

Sporten doe je met vrienden

Titans BSC start met een leuke slogan 'Sporten doe je met vrienden'. De ploeg die zijn schouders onder Titans BSC zetten zijn Patrick Clynmans, Peter Allaerts, Benny Van der Weehe, Steven Dielen, Gerard Kauwenberghs, Beau Valgaeren.

Voor  info kan je terecht bij info@titans-bsc.be of op  www.titans-bsc.be