Sinds de oprichting in 1972 heeft BUGA-AUTO steeds zijn klanten centraal geplaatst, waardoor het familiebedrijf een constante groei heeft weten te realiseren. Een strategie die Teun van Hulzen, Ilse en Peter Bens ook in de toekomst zullen blijven hanteren, met als voorbeeld een nieuwe locatie voor BUGA-AUTO Kempen aan de Antwerpseweg in Geel, die opent in 2014.

De firma Aspija uit Heist-Op-Den-Berg, vertegenwoordigt door Marleen Van De Pol en Mark Van Hove, mag zich met trots de 100.000e klant noemen. Zij hebben gekozen voor het gebruiksgemak en de betrouwbaarheid van een Fiat Ducato met dubbele cabine.

Dankzij de voortdurende investeringen in personeel en materiaal is BUGA-AUTO klaar voor de volgende 100.000 klanten. De complete dienstverlening, wat voor een hoge klantentrouw zorgt, helpt dit mee te realiseren. 

BUGA-AUTO

BUGA-AUTO is een begrip in de automobielsector, met vestigingen in Westerlo, Wijnegem en Antwerpen. De kernactiviteit bestaat uit de verkoop en service van nieuwe en tweedehands personenwagens alsook lichte en zware bedrijfswagens. BUGA-AUTO is de officiële concessiehouder voor de merken Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Jeep en Abarth voor de provincie Antwerpen. Bezoek één van de showrooms, of kijk op www.buga-auto.be.  

ASPIJA

Aspija is een bedrijf gespecialiseerd in het herstellen van autocars en het construeren van aanhangwagens voor autocars.

Naast deze activiteiten werkt Aspija ook aan een innovatieve manier voor het optrekken van woningen en andere gebouwen, met bio-composiet als bouwmateriaal. Hiermee kan vlot de norm 2020 bereikt worden, een bijzonder strenge norm met betrekking tot de isolatie van woningen. De grote voordelen van dit bio-composiet materiaal zijn de gunstige kostprijs en de positieve ecologische voetafdruk.

Momenteel wordt er met een Nederlandse architect gewerkt aan de realisatie van een ‘zwevend’ pool house, zonder gebruik te maken van staal of beton. Met deze uiterst duurzame, grensverleggende en prijsgunstige realisatie wil Aspija in 2014 meedingen naar de prijs voor innovatie in de architectuur in Nederland.  

Op de foto : v.l.n.r. Eric Liekens, Yannick De Ridder, Marleen Van de Pol, Mark Van Hove, Jamil Valckx en Ilse Bens.