U bent hier

Buitenschoolse Kinderopvang Dolfijn zet kinderbegeleiders in de bloemetjes

Nijlen regio
12.10.2020 - 16.03u
Door: Lex Verellen

Van 12 tot 18 oktober 2020 is het Week van de Kinderbegeleider. In deze feestelijke week zetten we alle kinderbegeleiders in de bloemetjes die elke dag het beste van zichzelf geven! Bij Buitenschoolse Kinderopvang Dolfijn uit Nijlen plaatsen ze hen deze week extra in de schijnwerpers.

Naar aanleiding van de Week van de Kinderbegeleider riep Buitenschoolse Kinderopvang Dolfijn alle (groot)ouders en kinderen op om een compliment te schrijven op een speciaal hiervoor ontworpen complimentenkaartje met de slogan 'Beestig Bedankt'.

Dat ouders en lokaal bestuur Nijlen hen beestig willen bedanken is meer dan terecht. Zij hebben dit jaar immers nogmaals bewezen dat zij flexibel, veerkrachtig en een hart voor de job hebben.

Als dank voor hun dagelijkse en enthousiaste inzet worden de kinderbege-leiders deze week elke dag getrakteerd op iets leuks.

Meer dan 150 kinderen doen bijna dagelijks een beroep op de kinderbegeleiders van Buitenschoolse Kinderopvang Dolfijn.

De actie 'Week van de Kinderbegeleider' is een samenwerking van SOM, VGC, I-Mens, VCOK, Limburgs Steunpunt Kinderopvang, 3Wplus, Federatie Kinderopvang, Vlaams Welzijnsverbond, Felies, Mentes, Agentschap Opgroeien, Ferm Kinderopvang, VVSG en Het Vlaams Platform Buitenschoolse Kinderopvang.

Ook op sociale media worden kinderbegeleiders in Vlaanderen deze week in de bloemetjes gezet met de begeleidende hashtag #weekvandekinderbegeleider.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto