U bent hier

Buitenspeeldagen

Herenthout | Vorselaar
24.04.2019 - 06.54u
Door: Mark Jaspers

Op woensdag 24 april staan in Herenthout en Vorselaar Buitenspeeldagen op het programma. Dit jaar is er niet één, maar zijn er liefst drie buitenspeeldagen. Op 8 mei zullen de kinderen zich kunnen uitleven in Olen en Herentals. Grobbendonk, Noorderwijk en Morhoven zijn op 15 mei aan de beurt.

Op de Buitenspeeldag in Herenthout, die plaatsvindt aan 't Kapelleke van 13 tot 16.30u, krijgen de kinderen een skate-initiatie, staat er een springkasteel en kunnen de kleinsten terecht in de peuterhoek. Voor de ontdekkers staat er zelfs een soort escape room in het bos op het programma. Met de opening van de nieuwe pretcamionette, die de hele zomer Herenthout rondtrekt, is de dag lekker gevuld.

Speelgoedruil

Een nieuwigheid dit jaar in Herenthout is het ruilplein. Iedereen mag een speelgoedje meebrengen om te ruilen voor een ander. In Vorselaar kunnen de kinderen crossen op het crossparcours, springen op kleurrijke springkastelen en ravotten op stormbanen, liedjes zingen op de huifkar, hun danstalent tonen op een groot podium of zich uitleven met gocarts. Voor de speurneuzen is er telkens een spannende doe- en zoekwedstrijd.

Op de drie Buitenspeeldagen worden er polsbandjes uitgedeeld. Wie de drie buitenspeeldagen bezocht heeft, krijgt op de laatste Buitenspeeldag op 15 mei een verrassing mee naar huis.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto