Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bundesliga : Kempenaren Dirk en Rudi al 40 jaar trouwe supporters van Borussia Mönchengladbach

Dirk Schellens op Burussia Mönchengladbach
URL

De Bundesliga heeft ook in de Kempen een pak supporters die iedere thuismatch van hun geliefde club volgen. Kempenaren Dirk Schellens uit Morkhoven en z'n collega Rudi Heivers uit Broechem zijn al 40 jaar trouwe supporters én abonnees van Borussia Mönchengladbach uit de Bundesliga.   Vandaag won Borussia verdiend met 2-1 tegen promovendus Heidenheim.

Het riante stadion Borussia-Park (54.000 toeschouwers) ligt op maar 1u20' rijden van Herentals. Dus je bent er al snel langs de E34, richting Venlo. Gecombineerd met een hapje vooraf in restaurant-brasserie Palace St. George naast het stadion, beleef je een heerlijke sportieve dag gecombineerd met typisch Duits culinair genot.

Clubtrouw : 40 jaar ononderbroken supporteren en genieten van topvoetbal
'Ik hou van Borussia omdat er een aparte en toffe sfeer heerst', lacht Dirk Schellens vennoot van liberoo boekhoudingskantoor aan Lantaarnpad Herentals.   'Na die 40 jaren ken je ook de supporters die rond je op de tribune zitten, telkens een opvallend gemoedelijke sfeer. Grandiose mensen die een hart voor de club hebben dat je zelden ziet.

Onze seats zijn ook op naam gemerkt, dat krijg je als je een abonnement voor het leven neemt.

In de Bundesliga zie je haast iedere match spectaculair aanvallend voetbal, dat doet je smullen. Samen met m'n collega Rudi Heivers van ons kantoor Ranst-Lier, genieten we iedere thuismatch van topvoetbal, soms gaan we ook op verplaatsing mee,' besluit een BM-fan van het eerste uur, Dirk Schellens.

Guy Verellen / NNieuws

Dirk Schellens op Burussia Mönchengladbach (DE)

Dirk Schellens op Burussia Mönchengladbach (DE)

Dirk Schellens op Burussia Mönchengladbach (DE)

Dirk Schellens op Burussia Mönchengladbach (DE)

Hennes Weisweiler Allee 1, Mönchengladbach, Duitsland

Dirk Schellens op Burussia Mönchengladbach

Deel dit artikel