U bent hier

Bundesliga : Kempenaren Rudi en Dirk al 33 jaar trouwe supporters Bor. Mönchengladbach

Herentals | Internationaal | Kempen regio
08.05.2016 - 19.19u
Door: Herman Gezelle

De Bundesliga heeft ook in de Kempen een pak supporters die iedere thuismatch in het stadion van hun geliefde club volgen.   Kempenaren Dirk Schellens uit Morkhoven en z'n collega Rudi Heivers uit Ranst zijn al 33 jaar trouwe supporters én abonnees van Borussia Mönchengladbach, 4e in de BundesligaHun club speelt de voorronde van de Champions League, nadat ze zaterdag Bayer Leverkusen met 2-1 versloegen. Onze Thorgan Hazard viel het laatste halfuur in en deed de match kantelen.

Het riante nieuwe stadion Borussia-Park (54.000 toeschouwers) ligt op maar 1u20' rijden van Herentals. Dus je bent er snel langs de E34, richting Venlo.  Gecombineerd met een hapje vooraf in restaurant-brasserie Palace St. George naast het stadion, beleef je een heerlijke sportieve dag gecombineerd met typisch Duits culinair genot.

Clubtrouw : 33 jaar ononderbroken supporteren

Dirk Schellens : 'Ik hou van Borussia omdat er een aparte en toffe sfeer heerst. Na die 33 jaren ken je ook de supporters die rond je op de tribune zitten, telkens een opvallend gemoedelijke sfeer. Grandiose mensen die een hart voor de club hebben dat je zelden ziet.  Onze seats zijn ook op naam gemerkt, dat krijg je als je een abonnement voor het leven neemt. 

In de Bundesliga zie je haast iedere match spectaculair aanvallend voetbal, dat doet je smullen.  Samen met m'n collega Rudi Heivers van ons kantoor Ranst-Lier, genieten we iedere thuismatch van topvoetbal, soms gaan we ook op verplaatsing mee. Nu Borussia M. de voorronde van de Champions League speelt, gaan we wel enkele wedstrijden in het buitenland volgen,' besluit een BM-fan van het eerste uur, Dirk Schellens.

Zaterdag was ook Steven Haest, sportief verantwoordelijke van kampioen SKS Herentals, samen met NNieuws, te gast in het Borussia-Park, op uitnodiging van Groep Anthonissen.

Dat je daar heel wat Kempenaren tegenkomt, bewijst dat radiofiguur Joske Willems (foto) in de catacomben van het Borussia-Park soelaas zocht voor een fris drankje...  Guy Verellen / NNieuws.

Groep Anthonissen is een preferente partner van YUKI, een primeur voor de Kempen.

Herentals : Heivers, Schellens & Partners, Lantaarnpad 15, Herentals, tel. 014-26 36 81, dschellens@anthonissen.com

Lier : Rudi Heivers, Heivers, Schellens & Partners, Ranstsesteenweg 45a, Ranst, tel.: 03/489 34 89.

imageMeer nieuws

Underdog Antwerp houdt Club Brugge van dubbel in cupfinale : 0-1

Underdog Antwerp houdt Club Brugge van dubbel in cupfinale : 0-1
Nationaal | Provincie Antwerpen 01.08.2020 - 22.36u

Beker : 'Kom vooral niet samen'

Kempen regio | Neteland | Provincie Antwerpen | Vlaanderen 01.08.2020 - 11.32u

Verdubbeling van aantal besmettingen in ons land in vergelijking met vorige week

Verdubbeling van aantal besmettingen in ons land in vergelijking met vorige week
Kempen regio | Neteland | Provincie Antwerpen | Vlaanderen 01.08.2020 - 11.07u

'Op 2 na warmste dag ooit gemeten in Ukkel met 36,5 graden'

Kempen regio | Neteland | Vlaanderen 31.07.2020 - 17.11u

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto