De Bundesliga heeft ook in de Kempen een pak supporters die iedere thuismatch van hun geliefde club volgen. Kempenaren Dirk Schellens uit Morkhoven en z'n collega Rudi Heivers uit Ranst zijn al 35 jaar trouwe supporters én abonnees van Borussia Mönchengladbach, 4e in de Bundesliga.

Het riante nieuwe stadion Borussia-Park (54.000 toeschouwers) ligt op maar 1u20' rijden van Herentals. Dus je bent er snel langs de E34, richting Venlo. Gecombineerd met een hapje vooraf in restaurant-brasserie Palace St. George naast het stadion, beleef je een heerlijke sportieve dag gecombineerd met typisch Duits culinair genot.

Clubtrouw : 35 jaar ononderbroken supporteren en genieten van topvoetbal
'Ik hou van Borussia omdat er een aparte en toffe sfeer heerst', lacht Dirk Schellens van Groep Anthonissen. 'Na die 35 jaren ken je ook de supporters die rond je op de tribune zitten, telkens een opvallend gemoedelijke sfeer. Grandiose mensen die een hart voor de club hebben dat je zelden ziet.

Onze seats zijn ook op naam gemerkt, dat krijg je als je een abonnement voor het leven neemt.

In de Bundesliga zie je haast iedere match spectaculair aanvallend voetbal, dat doet je smullen. Samen met m'n collega Rudi Heivers van ons kantoor Ranst-Lier, genieten we iedere thuismatch van topvoetbal, soms gaan we ook op verplaatsing mee,' besluit een BM-fan van het eerste uur, Dirk Schellens.

Rode Duivel Thorgan Hazard gaf een extra dimensie aan de wedstrijd en speelde zaterdagavond de hele topmatch Bor. Mönchengladbach - Schalke04 : einduitslag 1-1.

Groep Anthonissen is een preferente partner van YUKI

Kantoor Herentals : Heivers, Schellens & Partners, Lantaarnpad 15, Herentals, tel. 014-26 36 81, dschellens@anthonissen.com
Kantoor Lier : Rudi Heivers, Heivers, Schellens & Partners, Ranstsesteenweg 45a, Ranst, tel.: 03/489 34 89. (pp)