U bent hier

Burgemeester Ward Kennes gewond bij ongeval op Antwerpse Ring

Kasterlee | Provincie Antwerpen
17.06.2018 - 19.22u
Door: Herman Gezelle

Burgemeester Ward Kennes is zondagavond met zijn auto over de kop gegaan op de Antwerpse Ring. Op de aansluiting van de Ring met de A12 en de E19 verloor hij de controle over het stuur, en belandde in de berm.

Hij is zelf uit z'n auto geraakt, maar is toch lichtgewond naar het UZA gebracht.  Kennes verklaarde dat hij onderweg naar Zaventem in slaap gevallen is na een erg vermoeiende dag.

Ward Kennes vanuit het UZA Edegem : 'Wat een weekeinde. Tot zaterdagnamiddag vergaderingen in Den Haag. Daarna teerfeest Plaffeiencomite en uitreiking beker voetbal zomercompetitie aan de KLJ ploeg. Vanmorgen nieuwe joggingpad ingehuldigd en ingelopen.

Rond de middag diploma's uitgereikt aan de start-to-runners. Te weinig tijd gemaakt om Hildes verjaardag te vieren ... en daarna nog de natuurloop van Herentals naar Tielen gelopen.

Maar toen ik op weg was naar Zaventem om een vliegtuig te nemen, liep het even mis. Op de ring van Antwerpen aan afslag naar Brussel van de weg geraakt en overkop gegaan. Auto perdtotale. Alle vitale functies zijn OK. Linkersleutelbeen gebroken en mijn rechteroog wordt met het uur blauwer.'

(pol-foto W. Kennes / VRTNWS Antwerpen).

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto