Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Buurtfeest en garageverkoop in Wochterberg Herentals

Wochterberg buurtfeest

Na de succesvolle eerste editie van het buurtfeest aan de Wochterberg Herentals met meer dan 110 deelnemers in 2018, was het de bedoeling om er een tweejaarlijks evenement van te maken. 

"Omwille van de gekende covid-redenen werd één en ander iets langer uitgesteld", zegt Serge Van Goubergen van het buurtcomité De Wochter.

"Dit jaar stond het buurtcomité De Wochter (vertegenwoordiging van Wochterberg, Zeelputten en Cardijnlaan) dus te springen om op zondag 24 september voor een tweede keer de ganse buurt bijeen te krijgen. 

De inschrijvingen lopen intussen vlotjes binnen voor wat weer een gezellig samenzijn rond frietjes, ijsjes en drankjes moet worden.  De Wochterberg wordt die dag autovrij gehouden en er zal een heus springkastelenparcours opgesteld staan voor de kinderen uit de straat.   

Om de buurtdynamiek nog extra te voeden, wordt op zaterdag 23 september in de Wochterberg een garageverkoop georganiseerd.  Zo bieden we de geïnteresseerde buren de mogelijkheid om oude, nog bruikbare spullen te koop aan te bieden.  De verkoop is voor iedereen toegankelijk.  Tussen 9 en 15 uur is de straat autovrij.  Kopers met kindjes kunnen die tijdens het rondneuzen laten ravotten op de opgestelde springkastelen."  

 

Wochterberg buurtfeest

Wochterberg buurtfeest

Wochterberg, Herentals, België

Wochterberg buurtfeest

Deel dit artikel