Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Buurtoverleg over toekomst Reflex op dinsdag 8 november

Op dinsdag 8 november om 19.30u organiseert lokaal bestuur Westerlo in de refter van SILA in de Denis Voetsstraat Westerlo een buurtoverleg over de toekomst van de Reflex.  Westerlo heeft vorig jaar een deel van de voormalige discotheek Reflex in de Boskant gekocht.

Bedoeling is om het gebouw grondig te renoveren en er een multifunctionele ontmoetingsruimte voor jong en oud van te maken. In dit gebouw kunnen verenigingen en andere organisatoren van Westerlo terecht om activiteiten te organiseren zoals die ook plaatsvinden in andere polyvalente en parochiezalen.

'De voorbije maanden waren er plaatsbezoeken en besprekingen met de architect, leden van de gemeenteraad en adviesraden, andere eigenaars en/of gebruikers van de Reflex-site, verenigingen en organisaties, om na te gaan wat de wensen en behoeftes zijn en wat wel en niet mogelijk is met het gebouw', zegt burgemeester Guy Van Hirtum.

'Dit participatietraject wordt verdergezet. We willen immers zo veel als mogelijk onze inwoners en verenigingen betrekken bij de visievorming en zeker ook de buurtbewoners. Op het buurtoverleg geven we meer info over wat er al besproken is en hoe we het project verder willen aanpakken. Ook de bezorgdheid over mogelijke hinder en hoe we dat kunnen voorkomen staan hoog op de agenda.'

Boskant , Westerlo, België

Deel dit artikel