U bent hier

'Call Me By Your Name' zomerfilm @ Toeristentoren

Herentals
25.08.2018 - 00.00u
Door: Herman Gezelle

Op de laatste 2 vrijdagen van de zomer vertoont cc 't Schaliken een film in de openlucht. Je kon je vanavond rustig nestelen in het natuurschoon rond de Toeristentoren op je eigen stoel of zetel, met een dekentje was de sfeer perfect.  Gratis toegang.  Zo'n 80 filmliefhebbers waren met de fiets naar de Toeristentoren gekomen.  Een geslaagd initiatief.

Call Me By Your Name vertelt het verhaal van de romance tussen de zeventienjarige Elio en doctoraatstudent Oliver. Elio brengt in 1983 de zomer door in Italië met zijn vader, professor Perlman. Oliver komt hem helpen bij zijn academisch papierwerk. Aanvankelijk staat Elio wantrouwig tegenover Oliver, maar al snel ontwikkelen de mannen gevoelens voor elkaar. Met Oliver beleeft Elio zijn ontluikende seksualiteit tegen zijn Joodse achtergrond.

The Shape of Water (4 Oscars) @ Golfclub Witbos

Volgende vrijdag 31/8 staat om 21u in Golfclub Witbos Noorderwijk de topfilm The Shape of Water van Guillermo del Toro op het programma.  The Shape of Water won dit jaar vier Oscars, waaronder die voor beste film en beste regie.  Breng je eigen stoel/zetel mee en een dekentje. Gratis toegang.  John Van Opstal/ Nnieuws

 

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto