U bent hier

Campus De Vesten Herentals – Rode Neuzen School

Herentals
17.11.2018 - 01.06u
Door: Mark Jaspers

Rode Neuzen Dag heeft een droom: van zoveel mogelijk scholen in Vlaanderen een Rode Neuzen School maken. 'Campus De Vesten draagt het welzijn van alle leerlingen hoog in het vaandel', klinkt het.  'We proberen met leerlingen, leerkrachten, leerlingbegeleiding, ouders en andere partners SAMEN te werken om ook leerlingen met psychische problemen alle kansen te geven.

We organiseren niet alleen acties om geld in te zamelen (meer nieuws volgt) maar werken ook aan individuele begeleidingen, weerbaarheidstrainingen i.s.m. JAC Herentals en projecten.

Zo starten we dit jaar met het project De Conflixers (vertrouwensleerlingen), organiseren we opnieuw Challenge Day - Be The Change Belgium (Over De Streep) en starten we na de kerstvakantie met een traject 'Goed voelen in je vel' voor leerlingen die er nood aan hebben.'

imageMeer nieuws

5e editie Herentalse Spiegelfeesten door HoMaHe

Herentals 19.02.2019 - 09.13u reading time1min

Van vrijdag 15 tot zondag 17 maart organiseert Homahe, de vereniging van horeca-uitbaters, de 5e editie van de Herentalse Spiegelfeesten.

Alle festiviteiten vinden plaats in een grote spiegeltent op de Grote Markt. Op vrijdag is er een afterworkparty, en op zaterdag een kindernamiddag en een Mirrorparty. De Spiegelfeesten sluiten zondag af met een brunch en een groot, gratis dansfeest. Meer info kan je vinden via de website van HoMaHe .

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto