U bent hier

Campus De Vesten Herentals – Rode Neuzen School

Herentals
17.11.2018 - 01.06u
Door: Mark Jaspers

Rode Neuzen Dag heeft een droom: van zoveel mogelijk scholen in Vlaanderen een Rode Neuzen School maken. 'Campus De Vesten draagt het welzijn van alle leerlingen hoog in het vaandel', klinkt het.  'We proberen met leerlingen, leerkrachten, leerlingbegeleiding, ouders en andere partners SAMEN te werken om ook leerlingen met psychische problemen alle kansen te geven.

We organiseren niet alleen acties om geld in te zamelen (meer nieuws volgt) maar werken ook aan individuele begeleidingen, weerbaarheidstrainingen i.s.m. JAC Herentals en projecten.

Zo starten we dit jaar met het project De Conflixers (vertrouwensleerlingen), organiseren we opnieuw Challenge Day - Be The Change Belgium (Over De Streep) en starten we na de kerstvakantie met een traject 'Goed voelen in je vel' voor leerlingen die er nood aan hebben.'

imageMeer nieuws

Toneelstuk laat 60.000 Vlaamse leerlingen praten over pesten

Kempen regio | Vlaanderen 27.10.2020 - 10.59u movie (1) reading time1min

Theatermaker Arnaud Vandermeiren werkt aan een theaterstuk, spel en workshop 'Over Pesten'. Daarmee wil de acteur, vroeger zelf slachtoffer van pesterijen, de komende vijf jaar ruim 60.000 Vlaamse scholieren leren praten over pesten.

Vanaf september 2021 wil hij met het project naar middelbare scholen, jeugdbewegingen, culturele centra en de welzijnszorg trekken.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto