U bent hier

Campus De Vesten Herentals : zaterdag interessante SID-IN

Herentals
15.03.2013 - 09.00u
Door: Herman Gezelle

Campus De Vesten Herentals vernieuwt en blijft groeien. Zaterdag 16/3 wordt een interessante SID-IN voor het grote publiek georganiseerd. Iedereen is welkom.


Antonio Pascale Algemeen Directeur Campus De Vesten (foto) :  'Op 16 maart volgt een SID-IN (Study Information Day) voor ouders én potentiële leerlingen van onze en andere scholen over ons uitgebreid studie-aanbod.  Je kan er onze leerlingen aan het werk zien en proeven van de toffe sfeer op onze school.

Nieuw is dat we die dag ook gebruik kunnen  maken van de infrastructuur van de VDAB aan de overkant van de Ringlaan (Brigandstraat). De leerlingen ervaren er een échte werkplek uit de bedrijfswereld.

We voorzien shuttle-vervoer.  Iedereen is welkom op zaterdag 16/3 van 13 tot 17u. Onze leerlingen doen de rondleidingen en zorgen voor een persoonlijk onthaal.

Samen willen we het leerproces bij onze leerlingen nog beter begeleiden,  dat ze zich heel goed voelen in onze school.   Vooral ook dat ze alle kansen krijgen om te groeien', aldus Antonio Pascale Algemeen Directeur.

Campus De Vesten - de Middenschool en het Atheneum - telt 430 leerlingen.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto