U bent hier

Campus De Vesten zet BK-kampioenen Arno en Joyce in de bloemen

Herentals | Kempen regio | Lille
12.01.2016 - 21.34u
Door: Herman Gezelle

Dinsdagnamiddag zette Campus De Vesten haar BK-kampioenen uit de school in de bloemen.  Leerlingen Joyce en Arno behaalden afgelopen weekend een podiumplaats op het BK Lille.

Arno Van den Broeck kroonde zich afgelopen zaterdag tot Belgisch kampioen bij de tweedejaars nieuwelingen.  Joyce Heyns behaalde zondag ook goud op het BK bij de juniors.

Directeur Antonio Pascale Campus De Vesten : 'We zijn bijzonder fier op onze leerlingen die het altijd zo goed doen op de kampioenschappen. Na de bronzen medaille van Jelle Schuermans op het WK junioren 2 jaren geleden en de gouden medaille op het BK van vorig jaar door dezelfde kampioenen, Arno Vandenbroek en Joyce Heyns, krijgen we nu opnieuw een bewijs dat Campus De Vesten goed werk levert in het opleiden van jonge wielrenners en wielrensters.

Ook de aanleg van de off-road piste op het domein van de school vorig schooljaar werpt dus verder zijn vruchten af. Een dikke proficiat voor onze kampioenen, hun familie, hun technische begeleiders en de supporters. Succes.

De samenwerking met de Vlaamse Wielerschool loopt perfect', besluit een terecht fiere directeur Antonio Pascale.

imageMeer nieuws

Werken verkeersdrempel Molenhoekstraat: parking en straten blijven bereikbaar

Mol 20.08.2019 - 11.43u reading time1min

Vanaf vrijdag 23 augustus wordt de verkeersdrempel in de Molenhoekstraat – ter hoogte van school Rozenberg – heraangelegd. Het verkeer wordt omgeleid via de het weggetje op de parking net voor 't Getouw. Via deze weg blijft de volledige parking 't Getouw bereikbaar en is ook doorgaand verkeer naar de achterliggende straten mogelijk. Als alles volgens planning verloopt, nemen de werken één week in beslag.

Meer info: verkeersdienst, 014 33 09 80, verkeersdienst@gemeentemol.be

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto