U bent hier

Campus De Vesten zet BK-kampioenen Arno en Joyce in de bloemen

Herentals | Kempen regio | Lille
12.01.2016 - 21.34u
Door: Herman Gezelle

Dinsdagnamiddag zette Campus De Vesten haar BK-kampioenen uit de school in de bloemen.  Leerlingen Joyce en Arno behaalden afgelopen weekend een podiumplaats op het BK Lille.

Arno Van den Broeck kroonde zich afgelopen zaterdag tot Belgisch kampioen bij de tweedejaars nieuwelingen.  Joyce Heyns behaalde zondag ook goud op het BK bij de juniors.

Directeur Antonio Pascale Campus De Vesten : 'We zijn bijzonder fier op onze leerlingen die het altijd zo goed doen op de kampioenschappen. Na de bronzen medaille van Jelle Schuermans op het WK junioren 2 jaren geleden en de gouden medaille op het BK van vorig jaar door dezelfde kampioenen, Arno Vandenbroek en Joyce Heyns, krijgen we nu opnieuw een bewijs dat Campus De Vesten goed werk levert in het opleiden van jonge wielrenners en wielrensters.

Ook de aanleg van de off-road piste op het domein van de school vorig schooljaar werpt dus verder zijn vruchten af. Een dikke proficiat voor onze kampioenen, hun familie, hun technische begeleiders en de supporters. Succes.

De samenwerking met de Vlaamse Wielerschool loopt perfect', besluit een terecht fiere directeur Antonio Pascale.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto