U bent hier

Campus De Vesten : zonovergoten opendeur met spetterend schoolfeest - extra foto's

Herentals
17.05.2014 - 18.55u
Door: Herman Gezelle

Zaterdagnamiddag organiseerde Campus De Vesten haar zonovergoten opendeurdag en schoolfeest  met heel wat randanimatie, optredens van de kleuters, infostands en de school in werking. De massa ouders en familie genoten.

Bezoekers aan de opendeurdag volgende zaterdag 17 mei kunnen zelf het nieuwe parcours uittesten. Het offroadparcours strekt zich uit over de terreinen van Campus De Vesten en loopt van de praktijklokalen van de school via het bos naar de speelplaats. - See more at: http://nnieuws.be/artikel/campus-de-vesten-opendeur-175-feestelijke-inhuldiging-multifunctioneel-philipp-walsleben#sthash.hZGayUwa.dpuf

Bezoekers aan de opendeurdag mochten zelf het splinternieuwe offroadparcours uittesten. Het parcours strekt zich uit over de terreinen van Campus De Vesten en loopt van de praktijklokalen via het bos naar de speelplaats.

Algemeen directeur Antonio Pascale : 'Campus De Vesten wil met haar basisschool en kinderdagverblijf, de Middenschool en het Atheneum de kindvriendelijkheid centraal stellen, waar de leerkrachten coaches  zijn. Dichtbij de leerlingen staan, iedere dag weer.  Onze campus is heel blij met het splinternieuwe offroadparcours voor onze opleiding wielrennen. Die richting blijft groeien'. 

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto