Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Campus Geel opent met tweede editie van Hellow Yellow

Hellow Yellow 2.0 is een feit. De Thomas More-hogeschool op Campus Geel luidt het nieuwe academiejaar ​ in met een spetterend openingsfestival. Het is de laatste van een hele reeks onthaalactiviteiten. Tijdens deze tweede editie wordt het grasplein voor de campus gebombardeerd tot een echte festivalzone. De inzet? Nieuwe studenten de kans geven elkaar en de rest van de gemeenschap beter te leren kennen en nog even ontspannen voor het serieuze (school-)werk begint.

Leer je medestudenten kennen via escapegame

Thomas More zet bij de start van het academiejaar in op kennismaking. Je medestudenten in een informele sfeer leren kennen is belangrijk om als nieuwe student je netwerk in een nieuwe omgeving te kunnen vormen. Alle nieuwe studenten worden in de namiddag uitgedaagd om het spel ‘Break the six digits’ ​ binnen het uur te spelen.

Hellow Yellow 2.0

Ben je student of docent van Thomas More of KU Leuven? Dan kan je vanaf 14.00 uur ​ terecht op de festivalweide van Hellow Yellow, het grasplein aan de voorzijde van Campus Geel. Op het menu staat onder meer een (gratis) maaltijd, een streepje muziek, en uitdagende randanimatie. Zo kunnen studenten het tegen elkaar opnemen in een hindernissenbaan en een labyrint teamrun.

's Avonds is het feesten geblazen. Een greep uit de line-up: Lisa Louise, Voltrack, Studio Vibe, Meaghan en headliner Omdat het kan soundsystem ft. Average RoB

Thomas More kan rekenen op de vrijwillige hulp van de vele studentenverenigingen die de campus rijk is en die van de eerstejaarsstudenten Event die op die manier voor de eerste keer kunnen proeven van hun toekomstige job: eventorganisatie.

Hellow Yellow

  • Donderdag 6 oktober 2022
  • 14.00 – 23.00 uur
  • Adres: Kleinhoefstraat 4, 2440 Geel, grasplein voor de campus.

Kleinhoefstraat 4, Geel, België

Deel dit artikel