U bent hier

Campus Thomas More Vorselaar warmt stilaan verder op

Neteland | Vorselaar
20.12.2017 - 09.10u
Door: Mark Jaspers

Vorige week donderdag kwam de deurwaarder en zag dat het goed was. 30,95m schoolbord is een record.  De voorbije dagen zijn er heel wat acties geweest aan het langste schoolbord.

Illustratoren (Marie-Alice Boshoff en Louize Perdieus) tekenden een photo booth backdrop en winters tafereel, studenten bakten cake en leerden circustechnieken aan elkaar, je kon je toekomst laten voorspellen door de warme witchypitchy, kleuters van de naburige kleuterschool De Duizendpoot leefden zich uit op het bord en docenten waagden zich aan een warm middagconcert. 

Ondertussen staat de teller op €506,87, een mooi bedrag voor Bednet dat vandaag nog warmer zal worden.

Tijdens het slotevent staat er heel wat te gebeuren! Deze voormiddag vinden de koudste lessen plaats. Studenten laten zich hiervoor sponsoren. Om 12.30u opent de veiling! Iedereen kan meebieden via de campuspagina!

Nadien geeft July van Bednet een woordje uitleg, gevolgd door de les van een jarige Burgemeester Lieven Janssens!

Wij sluiten de dag af met veel warmte en een streep muziek! Vraag je plaatje aan en geniet van een fancy hot chocolate of muntthee bij het vuur.

Wil je graag een kijkje komen nemen? Iedereen is welkom en kan deelnemen aan de activiteiten (bvb. les van de burgemeester) vanaf 12u. Lepelstraat 2 te Vorselaar.

Draag jij graag je krijtje bij? dan kan dat op BE22 7333 0992 6447

(Thomas More Kempen vzw, Kleinhoefstraat 4 – 2440 Geel), met volgende mededeling: "Bednet Naam + Voornaam (of naam organisatie)".

#wearemore #dewarmsteweek #hetlangsteschoolbord

image



Meer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto