U bent hier

Carl Van Dyck (52) nieuwe UNIZO-directeur provincie

Kempen regio | Neteland | Provincie Antwerpen
20.02.2020 - 22.49u
Door: Herman Gezelle

Mechelaar Carl Van Dyck (52) wordt de nieuwe UNIZO-directeur voor de provincie Antwerpen. Hij neemt zijn functie effectief op vanaf 16 maart.

Met Carl Van Dyck kiest UNIZO voor een manager met veel ervaring op vlak van dienstverlening aan ondernemers.

De master in handels- en financiële wetenschappen komt over van ING, waar hij sinds 2018 directeur was voor de regio Antwerpen-Zuid & Klein-Brabant. Daarvoor was Carl Van Dyck onder meer directeur ledenrelaties bij Voka KvK Mechelen-Kempen en manager bij diverse instellingen in de financiële en hr-wereld.

"Zijn opgebouwde ervaring, zijn communicatieskills en uitgebreide netwerk maken van Carl Van Dyck de aangewezen man om heel wat belangrijke UNIZO-prioriteiten in Vlaanderens grootste provincie te realiseren", aldus nationaal UNIZO-topman Danny Van Assche.

"We zijn er van overtuigd dat Carl een grote meerwaarde zal betekenen voor de ondernemers in Antwerpen en dat hij hun belangen met hart en ziel zal verdedigen. We kijken dan ook met veel enthousiasme uit naar zijn komst", voegt Yves Geboers, voorzitter UNIZO provincie Antwerpen, daar aan toe. (foto : unizo-rr)
Meer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto