Vrijdag wordt voor (W)Onderwijs een knotsgekke carnavalsdag om naar uit te kijken.  De kleuters trekken erop uit met een heuse carnavalstoet. Via volgend parcours zullen de kinderen te bewonderen zijn in hun verkleedpakjes:
Lantaarnpad, Kerkstraat, Collegestraat, Zandstraat, Markt en Kloosterstraat, om terug aan te komen in de school.

Deze stoet wordt trouwens de apotheose van een heuse 'gekke dansweek' in de kleuterschool. Van 20 februari tot 24 februari werden immers alle dagen in een speciaal 'danskleedje' gestoken; dagelijks werd een aangepast dansje aangeleerd om al goed in de stemming te kunnen komen om op vrijdag 24/02 af te kunnen sluiten met een heuse carnaval-modeshow en de (W)Onderwijze carnavalstoet. Deze gaat van start omstreeks 10.30 u aan de school.

Ook de leerlingen van het eerste, tweede, derde en vierde leerjaar nemen deel aan dit kleurrijke spektakel.
Mama, papa, oma, opa, familieleden, vrienden, kennissen en andere sympathisanten zijn uitgenodigd om deze mooie carnavalsoptocht te komen bekijken.

Voor de leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar is dan weer een 'carnaval-stadsspel' voorzien in het centrum van Herentals. Voor dit spel zijn de leerlingen ook verkleed en zullen ze tal van boeiende en uitdagende opdrachten tot een goed einde moeten brengen op vrijdagvoormiddag 24/02.