(W)Onderwijs viert carnaval op woensdag 7 en vrijdag 9 februari. Beide dagen worden voor (W)Onderwijs knotsgekke carnavalsdagen om naar uit te kijken.

Op woensdag 7 februari trekken de kleuters en de leerlingen van het 1e, 2e, 3e en 4e lj erop uit met een heuse carnavalstoet. Deze gaat van start om 10.30 u.

Via volgend parcours zullen de kinderen te bewonderen zijn in hun verkleedpakjes: Lantaarnpad, Kerkstraat, Collegestraat, Zandstraat, Markt, Koppelandstraat en Nonnenstraat, om terug aan te komen in de school.

Mama, papa, oma, opa, familieleden, vrienden, kennissen en andere sympathisanten zijn uitgenodigd om deze mooie carnavalsoptocht te komen bekijken.

Tijdens de carnavalsweek wordt in de kleuterschool een heuse 'gekke dansweek' georganiseerd. Van 5 februari tot 9 februari worden immers alle dagen in een speciaal 'danskleedje' gestoken; dagelijks wordt een aangepast dansje aangeleerd om goed in de carnavalstemming te komen.

Voor de leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar is op vrijdag 9 februari een 'carnaval-durf-stadsspel' voorzien in het centrum van Herentals. Voor dit spel zijn de leerlingen ook verkleed en zullen ze tal van boeiende en uitdagende opdrachten tot een goed einde moeten brengen op vrijdagvoormiddag 09/02. Start is voorzien om 09.15 u.

Op deze manier kan iedereen, van jong tot oud, plezier beleven aan deze fijne carnavalsdagen.'