(W)Onderwijs viert carnaval op woensdag 19 en vrijdag 21 februari 2020. Beide dagen worden voor (W)Onderwijs knotsgekke carnavalsdagen om naar uit te kijken. Want carnaval zal gevierd worden. En hoe!

Op woensdag 19 februari trekken de kleuters en de leerlingen van het 1ste, 2de, 3de en 4de lj erop uit met een heuse carnavalstoet. Deze gaat van start om 10.30 u aan de school.

Via volgend parcours zullen de kinderen te bewonderen zijn in hun verkleedpakjes: Lantaarnpad, Kerkstraat, Collegestraat, Zandstraat, Markt, Koppelandstraat en Nonnenstraat, om vervolgens terug aan te komen in de school.

Mama, papa, oma, opa, familieleden, vrienden, kennissen en andere sympathisanten zijn uitgenodigd om deze mooie carnavalsoptocht te komen bekijken.

Ook vrijdag 21 februari belooft een gekke carnavalsdag te worden. Op deze gekke vrijdag wordt in de kleuterschool een heus 'gek dansmoment' georganiseerd en komen de kleuters met een gek item naar school: gekke haren, gekke hoeden, gekke snoeten, gekke schoenen, ...

Voor de leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar is op vrijdag 21 februari een 'carnaval-durf-stadsspel' voorzien in het centrum van Herentals. Voor dit spel zijn de leerlingen ook verkleed en zullen ze tal van boeiende en uitdagende opdrachten tot een goed einde moeten brengen. Start is voorzien om 09.15 u.

Op deze manier kan iedereen, van jong tot oud, plezier beleven aan deze fijne carnavalsdagen.

Graag meer info? 014/28.68.90 of 0470/58.07.64