(W)Onderwijs viert dit jaar carnaval op woensdag 3 februari.  Deze woensdag wordt voor (W)Onderwijs een knotsgekke carnavalsdag om naar uit te kijken. Want carnaval zal gevierd worden.
De kleuters trekken erop uit met een heuse carnavalstoet. Via volgend parcours zullen de kinderen te bewonderen zijn in hun verkleedpakjes:
Lantaarnpad, Kerkstraat, Collegestraat, Zandstraat, Markt en Kloosterstraat om terug aan te komen in de school. Deze stoet wordt trouwens de apotheose van een heuse 'gekke week' in de kleuterschool.

Van 28 januari tot 3 februari worden immers alle dagen in een speciaal 'kleedje' gestoken; van 'gekke haren dag' en 'gekke schoenen dag' tot 'gekke hoeden dag' en 'gekke snoeten dag'. Zo komen onze kleuters al goed in de stemming om op woensdag 03/02 af te kunnen sluiten met de (W)Onderwijze carnavalstoet.

Ook de leerlingen van het eerste, tweede, derde en vierde leerjaar nemen deel aan dit kleurrijke spektakel.

Mama, papa, oma, opa, familieleden, vrienden, kennissen en andere sympathisanten zijn uitgenodigd om deze mooie carnavalsoptocht te komen bekijken.
Voor de leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar is dan weer een 'carnaval-stadsspel' voorzien in het centrum van Herentals. Voor dit spel zijn de leerlingen ook verkleed en zullen ze tal van boeiende en uitdagende opdrachten tot een goed einde moeten brengen.