U bent hier

Caroline Bogaerts nieuwe CFO bij Metallo Beerse

Internationaal | Kempen regio
18.09.2018 - 23.50u
Door: Herman Gezelle

Caroline Bogaerts uit Zoersel is de nieuwe Chief Financial Officer bij recyclagebedrijf Metallo Group in Beerse. Ze volgt in die functie Geert Peeters op, die het bedrijf verliet. Bogaerts was voordien actief als CFO bij de investeringsgroep Shopinvest.

Na het vertrek van Geert Peeters naar Greenyard moest Metallo op zoek naar een nieuwe CFO en die is sinds begin september aan de slag. Caroline Bogaert studeerde Toegepaste Economisch Wetenschappen aan KU Leuven, met een specialisatie in accountancy en fiscaliteit.

Ze begon haar carrière bij KPMG maar verhuisde in 2010 naar Shopinvest, een Belgische investeringsgroep die zich specialiseert in retail, productie, vastgoed en socio-economische projecten in Mongolië. In het portfolio zitten onder meer Smartphoto en E5 Mode. Na 2 jaar werd ze er CFO en zetelde ze ook in enkele bestuursraden van bedrijven uit de groep.

Circulaire economie

"Ik kijk ernaar uit om me te verdiepen in het businessmodel van Metallo Group", aldus Caroline Bogaerts. "Het bedrijf is een belangrijke speler in de circulaire economie en juist dat maakt het voor mij nog aantrekkelijker. Het beheren van marges en groei is belangrijk maar het team waarmee we dit doen is key. Daar kan ik alvast rekenen op fantastische mensen om samen de uitdagingen aan te gaan."

CEO Dirk Vandenberghe: "We zijn blij om een toptalent als Caroline te mogen begroeten in ons bedrijf en wensen haar veel succes toe."

Metallo Group verwerkt jaarlijks meer dan 350.000 ton secundaire grondstoffen waaruit metalen en metaalproducten worden gerecupereerd. (Paul Huysmans/MIK)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto