'Net als iedereen zit ik al wekenlang in lockdown en vielen er veel opdrachten weg', zegt de bekende cartoonist Mario De Koninck / AAaRGh... uit Sint-Amandsberg.

'Ik besloot om mijn tijd nuttig te besteden en de mensen te vermaken met dagelijks drie coronacartoons.  Al die cartoons resulteren nu in een boek dat een chronologisch overzicht brengt van hoe we de coronacrisis in het begin minimaliseerden tot het moment dat we doorhadden dat er niet mee te lachen viel.

Het boek 'Corona' telt 112 bladzijden - formaat: 15 cm x 19 cm, hardcover kostprijs: €17,5/stuk (+ € 6,5 verzending in België) - voor meerdere boeken blijft de verzending eenmalig € 6,5.

Pre-orders zijn mogelijk op https://shop.aaargh.be

'CORONA' verschijnt in juni. 

Het is een ideaal cadeau voor jezelf, maar ook voor je vrienden, familie of collega's, van zodra je ze weer mag ontmoeten.

Én je steunt er een creatieve, in quarantaine vertoevende cartoonist mee.'

Cartoonist AAaRGh... begon zijn carrière in 2001 in het Vlaamse weekblad TeVe-Blad.

Sindsdien tekent hij voor diverse kranten en tijdschriften en maakt hij cartoons voor uitgeverijen, reclamebureaus en bedrijven. Hij treedt ook op onder de noemer Cartoon Comedy en doet live cartooning op congressen en evenementen.