U bent hier

Carwash Octopus Clean4You wedstrijd : de 5 gelukkige winnaars

Herentals
16.05.2017 - 22.49u
Door: Herman Gezelle

Dinsdagavond mocht Octopus-zaakvoerder Gert De Neve de 5 supergelukkige winnaars van de NNieuws-carwashwedstrijd in de bloemen zetten met een carwash bon van €50. Er kwamen 379 juiste antwoorden binnen : Hemeldonk 11 Herentals.

De 5 winnaars : Annick Verlinden (Morkhoven), Patricia Ros (Herentals), Erik Smets (Herentals), Corinne Paciorkowski (Herentals) en Katrien Michiels (Herentals).
De winnaars kregen van Gert ook nog een extra bonus wanneer ze op hun verjaardag de auto laten wassen.

Nieuw in de Kempen : Clean4You Octopus
'Ook die vervelende vlekken en nare luchtjes in de auto én in de bekleding doet Octopus Clean4You verdwijnen,' onderstreept creatieve zaakvoerder Gert De Neve. 'Uiteraard kan het professioneel behandelen van lederen bekleding.

Onze sterkte : dieptereiniging, ozon-behandeling, vlekverwijdering, ontgeuren, desinfecteren én de airco reinigen.

Om onze service compleet te maken : we waxen, polieren, simoniseren én brengen lakbescherming aan. Gewoon een all-in full service zodat je relax het weekend in kan.
Natuurlijk worden ook de ramen netjes schoongemaakt, naast de deurstijlen. Octopus Clean4You stofzuigt het dashboard en maakt de bekerhouders weer superfris. Ook verwijderen van de rooklucht of het klaarmaken van de auto om terug te brengen naar een lease-maatschappij behoort tot de mogelijkheden.

Het schoon houden van je auto geeft naast een fijn gevoel ook méér rijplezier. Bij een verkoop is de auto doorgaans ook méér waard omdat kopers dan ook zien dat er zéér goed voor gezorgd is. Clean4You poetst het interieur van je wagen terwijl je wacht in onze lounge en je geniet van een lekkere koffie of een frisdrank, en free wifi', besluit zaakvoerder Gert De Neve.

Octopus Clean4You
Hemeldonk 11 (naast de carwash) - 2200 Herentals
voor reservaties tel. 0476 99 16 74 - peggy@q-wash.be
Open: ma. - vr. van 09.00 tot 17.00 uur.

Guy Verellen / NNieuws

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto