U bent hier

Cas, Anneleen en Kristof winnen wedstrijd ‘Op trot met Lot & Bot’

Mol
03.03.2020 - 18.44u
Door: Lex Verellen

Cas Hoeyberghs, Anneleen Cornil en Kristof Dielis winnen de wedstrijd 'Lot & Bot'. Van 25 oktober 2019 tot eind februari kon iedereen deelnemen aan de fotozoektochten 'Op trot met Lot & Bot', georganiseerd door de dienst toerisme.

Wie achteraf de oplossingen van de vier fotozoektochten aan de dienst toerisme bezorgde, maakte bovendien kans om één van de drie gemeentelijke cadeaubonnen (Mols Kadoke) van 50 euro te winnen. Meer dan 600 personen namen deel aan de wedstrijd. Cas, Anneleen en Kristof kwamen als winnaars uit de bus. Proficiat en veel plezier ermee!

Lot & Bot zette maar liefst vier fotozoektochten én een opdrachtenwandeling op touw in prachtige stukjes #MooiMol. Deze gratis zoektochten (Ronde Put, Ezaart, Stokt, Centrum en natuurgebied Molderbroek) waren geschikt voor alle leeftijden, ook voor gezinnen met kinderen. Deze editie kon men extra lang op pad gaan, want pas na de krokusvakantie sloten we de zoektochten af.

Voel de natuur met Lot & Bot

De wandeling 'Voel de natuur met Lot & Bot' loopt nog het hele jaar door en laat kinderen op alle mogelijke manieren proeven van de mooie natuur. Lot en Bot nemen je mee naar het natuurgebied Molderbroek in Gompel. De wandeling van 3,5 km start in de Kapellekensdreef en wordt aangeduid met de pijlen van Natuurpunt. Horen, zien, ruiken, voelen en proeven: al je zintuigen worden geprikkeld.

Download de wandeling op www.visitmol.be/lot-en-bot of haal een gratis flyer bij:

Dienst toerisme, Markt 1a
't Getouw, Molenhoekstraat 2
Ecocentrum De Goren, Postelsesteenweg 71

Meer info: dienst toerisme, 014 33 07 85, toerisme@gemeentemol.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto