U bent hier

Cateraar Glenn (26) verkoopt maaltijden voortaan via food-automaat : ''Meal-o-Mate'

Herentals | Mol | Neteland
24.06.2020 - 00.12u
Door: Herman Gezelle

26-jarige Noorderwijkenaar Glenn Hannes heeft deze week een originele voedingautomaat geplaatst aan bakkerij Vermeulen op Ring 1. Met zijn nieuwe onderneming 'Meal-o-Mate' biedt hij er kant-en-klare gerechten aan.  Over een paar weken volgt een tweede automaat in Mol.

Glenn Hannes is sinds 6 jaar zelfstandig cateraar in bijberoep. Hij wilde enkele weken geleden al starten met de foodautomaat, maar door de coronacrisis heeft alles wat vertraging opgelopen.

'We bieden er 24/24 kant-en-klare gerechten aan: pasta's, koude schotels, vlees- en visgerechten, vegetarische gerechten, ... Verse maaltijden én huisbereid,' vertelt Glenn.

'Moeilijke maanden voor horeca'

Als cateraar in bijberoep heeft Glenn Hannes – net als vele andere horecaondernemers – moeilijke maanden achter de rug. "Onze omzet is volledig weggezakt en ik krijg geen steun van de overheid.

Als zelfstandige in bijberoep moest ik dus wel met een initiatief komen dat goed in de markt ligt. De voedingsautomaat is hygiënisch, klanten moeten geen contact hebben met mensen en ze kunnen hier op elk uur terecht."

Wat zit er vandaag in de foodautomaat : spaghetti bolognaise, lasagne bolognaise, koude schotel met kip, koude schotel met hesp, Asperges met gerookte zalm, bieslooksaus en krieltjes, aspergeroomsoep.'

Ook H. Hartziekenhuis

Volgende maand plaatst Glenn nog een 2e automaat, aan het Heilig Hartziekenhuis Mol. 'We gaan op korte termijn nog verder willen uitbreiden naar andere gemeenten.'

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto