Real Elmos Herentals maakt geen uitschuiver en pakt nu ook de volle pot bij hekkensluiter CB Futsal Jette : 2-4.

Dat de trip naar het Brusselse Jette geen makkie zou worden hadden we hier vooraf al voorspeld want uit gaan voetballen in de terugronde bij een degradatiekandidaat is voor geen enkele ploeg een geschenk : win je, dan is het normaal, en verlies je dan is het een schandaal.

Enfin Elmos Herentals was gewaarschuwd en klom snel 0-1 voor via Mohamed El Fashi. De bezoekers leken snel gelanceerd maar de thuisploeg sloeg terug, 1-1 na een goal van Bilal Hachem.

Opnieuw liep Elmos uit 1-2 dit keer scoorde Yassine Qoli. Een knettergekke wedstrijdstart want Alvaro Moreira zorgde voor de 2-2 en dan schoot Bilal Bouri de 2-3 ruststand op het bord.

Een boeiende eerste maar een saaie tweede helft. Lange tijd gebeurde er niks en toen Issam Dahmani met een ware bom raak trof, het enige doelpunt in deze overbodige tweede helft trouwens was de match gespeeld. 2-4 was meteen de eindstand.

Begrijpelijk na afloop niks dat tevreden lachende gezichten bij de bezoekende spelers, manager, voorzitter en coach want de opmars van Real Elmos Herentals blijft dus maar duren.' Verslag Jos Willems/ NNieuws.

Woensdag 26 januari : ZVC Renolim Borgloon - Real Herentals 2 - 6

Real Elmos Herentals zet bij Renolim Borgloon orde op zaken en pakt met 2-6 verdiend de volle buit.

Het moet gezegd de Limburgse club ZVC Renolim Borgloon begon erg sterk aan de competitie. Op 3 september 2021 kwamen de Limburgers niet alleen met 2-4 winnen in Herentals maar Borgloon bleef ook verder een heel tijdje uitpakken met prima prestaties.

Vanavond was er de terugronde en dit keer stond er geen maat op de heerschappij van Real Elmos Herentals. De thuisploeg klom via Van Der Heyden wel op een 1-0 voorsprong maar via goals van Dahmani en Ilias trok Elmos nog voor de rust de scheve situatie recht 1-2.

In de tweede helft kwamen de bezoekers volledig onder stoom en via 2 x Durakovic, Fashi en Kobe Vrancken werd de kloof uitgediept naar een 1-6 voorsprong voor Real Elmos. Borgloon trachtte te reageren maar botste telkens op de prima bezoekende doelman Morad Talhaoui.

Via Luca Cordier werd het uiteindelijk een 2-6 eindstand. Het mag gezegd na een leuke pot zaalvoetbal een dik verdiende zege voor Real Elmos Herentals maar dit mag ook wel eens vermeld worden zowel op het veld als in de kantine was er opvallend een prima sfeer.

Sport...zaalvoetbal zoals het hoort te zijn...spannend op het veld....gezellig naast het veld. Een dikke proficiat dus aan beide clubs, maar begrijpelijk was het na de match wel groot feest in de kleedkamer van de bezoekers.'