Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

cc 't Schaliken : vroegboekkorting vervangt Vriendenpas voor seizoen 2023-2024

cc 't Schaliken

Cultuurcentrum ’t Schaliken vervangt de Vriendenpas en hanteert voortaan een nieuw prijssysteem met drie prijzen: een basisprijs, een prijs met 10% korting en een prijs met 80% korting: met UiTPAS Kempen met kansentarief.

Als je voor 1 september 2023 tickets reserveert, dan krijg je 10 procent korting. Als -26-jarige krijg je altijd deze korting.

Als je voor 1 september 2023 minstens vijf verschillende voorstellingen kiest, word je automatisch "Vriend van ’t Schaliken". En dan krijg je een aantal voordelen:

• Je krijgt een heel seizoen lang 10% korting als je nog tickets bijbestelt.

• Voor de films heb je recht op 10% korting.

• Je krijgt één gratis voorstelling.

• Exclusief voor Vrienden zijn er tijdens het seizoen speciale acties.

Als je een UiTPAS Kempen met kansentarief bezit, dan heb je recht op 80% korting op de basisprijs. De sociale dienst van de stad Herentals kan bekijken of je in aanmerking komt voor een UiTPAS met kansentarief.

Programma seizoen 2023-2024

Cultuurcentrum ’t Schaliken heeft een gevuld programma voor volgend seizoen samengesteld. Ontdek verrassende namen, jong talent en gevestigde waarden.

Enkele namen uit het programma: Johan Op de Beeck, Michael Van Peel, Kris Wauters, Stef Bos, Johan Heldenberg, Theater FroeFroe, Herwig Illegems, Christophe Vandegoor, Paul Herygers, Liliane Saint-Pierre, Robrecht Vanden Thoren, The Starlings, Frank Vander linden, Clara Cleymans, Inge Paulussen, Bruno Vanden Broecke, Jan Jaap van der Wal, Circus Ronaldo en vele anderen.

Het programma komt online op donderdag 11 mei. De seizoensbrochure valt in de week van 15 mei in de brievenbussen.  https://www.schaliken.be/programma

Foto Johan Temmerman/NNieuws.

cc 't Schaliken

Deel dit artikel