Eindelijk mag er terug aan cultuur gedaan worden. Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg mocht op 9 juni de deuren van de zalen weer openen voor het publiek en de artiesten mochten voor het eerst sinds lang weer het podium betreden.

De goesting is groot. En om die vreugde nog meer kracht bij te zetten, communiceerde de cultuursector, onder leiding van Crisiscel Cultuur en cult! in samenwerking met de Federatie van Boekingskantoren en hun partners, eenduidig.

De Crisiscel Cultuur en cult! moedigen ­­­met het initiatief de bevolking aan om zich volop onder te dompelen in het rijke culturele aanbod dat Vlaanderen en Brussel deze zomer te bieden hebben.

Ze roepen iedereen ook op om #eindelijk massaal te delen op sociale media om hun steun uit te drukken aan de cultuursector en het signaal te geven de komende maanden massaal cultuur te zullen consumeren.

'Eindelijk' houdt een zomer lang de vinger aan de pols zodat we samen met volle teugen kunnen genieten van alles wat de cultuursector te bieden heeft.

Ontdek het cultuuraanbod van Cultuurcentrum Zwaneberg op www.zwaneberg.be, waar reeds het ganse programma online staat.

Een greep uit het aanbod: Herman Van Veen, Wim Mertens Trio, Eastman, Matthysen, Mosuse & Van Ballaert, Cas Goossens, De Frivole Framboos, Tylaine Van den Broeck, De Mens, Circus Ronaldo, Ultima Vez, Laika, BL!NDMAN, Wim Opbrouck, Wouter Deprez, Jukebox 2020...

Uitzonderlijk valt onze seizoensbrochure dit jaar pas op het einde van de zomer in de bus.

De ticketverkoop voor het nieuwe cultuurseizoen van Cultuurcentrum Zwaneberg start op zaterdag 19 juni 2021 vanaf 10 uur.

Tickets bestellen kan online via de website www.zwaneberg.be, telefonisch via 015 25 07 70 en ook aan het loket is men op 19 juni welkom tot 12 uur.

Ook dit seizoen kan je 'Vriend van CC Zwaneberg' worden door het kopen van een Vriendenpas. Hiermee krijgt men bij elke voorstelling een vriendenkorting én profiteert men van andere voordelen zoals exclusieve vriendenacties. De Vriendenpas kost 10 euro of 5 euro voor -26-jarigen.