"Overal...en nergens" is het tweede album van de Lichtaartse band Hukkelfukkers.
Met teksten die zelfs Clement Peerens zouden kunnen doen blozen brengen ze bluesrock in hun eigen dialect. Zelf omschrijven ze het als "vetzakkerock uit Lichtert".
De band geniet een staalharde live-reputatie en heeft in de Kempen (maar ook daarbuiten) een steeds groeiende schare fans.
 
In tegenstelling tot hun vorige cd "12 mislukkers" (2008) die vol stond met bewerkingen van oude rocknummers, zijn ze nu ook meer eigen nummers gaan schrijven.
Op "Overal...en nergens" krijgen enkel Status Quo en Black Sabbath nog de eer om omgevormd te worden tot échte vetzakkerock.
Voor het mixen van de nummers deden ze een beroep op MacLes Music Factory uit Kasterlee en voor de mastering van de cd trokken ze naar de Stiff-studio.
Vanavond stellen ze hun nieuwe cd voor in het Parochiecentrum aan de Geelsebaan in Kasterlee met in het voorprogramma Koen & Oop & The Beanswinkle Big Band. De toegang is gratis.
 
De cd (geperst op 1000 exemplaren) zal na het optreden te koop worden aangeboden aan 10 euro.
 
Nadien is het nieuwe album alsnog te verkrijgen in café De Leeuw in Lichtaart en café Bacchus in Geel.
 
De Hukkelfukkers zijn : Jef Imants (gitarist), Bart van Soom (zanger-gitarist), Pieter De Busser (zanger-bassist), Tim Mertens (drums), Leendert Embrechts (drums).
 
Tekst en foto's (Waterputfestival 2012) : Jo Stoop