'Karolien Leysen (26 jaar) is opvoedster in het MPI Oosterlo in een kindergroep,' zegt Mathias Van Braband,  communicatie CD&V Geel. 'Dit sluit naadloos aan bij haar studies maatschappelijk werker en psychologisch consulent. Als jobstudente heeft ze 9 jaar in Café De Werft gewerkt. Karolien is geboren en getogen in SintDimpna en eind 2017 met haar vriend verhuisd naar Sint-Amands.

Thema's die haar het meest aanspreken zijn mobiliteit, zorg en welzijn, evenementen en vrije tijd.

Al van jongs af aan is ze geëngageerd op Sint-Dimpna. Zo is ze onder andere bestuurslid van Véloclub Sint-Dimpna, actief in Dimpna Gaat Op Stap, parochieverantwoordelijke SintDimpna tijdens de Eurofeesten en zit ze in de organisatie van het Pools Ballet.

Ik steek ook graag de handen uit de mouwen tijdens evenementen in andere deeldorpen, waar je mij kan terugvinden als vrijwilligster voor een vereniging, Dienst Toerisme & Stadsanimatie of als lid van het Zeuntcomité.

Met de term "bezige bij" kan je haar zeker goed omschrijven. Karolien houdt van een uitdaging en neemt graag verantwoordelijkheid. "In mijn vrije tijd geniet ik van wandelen, koken en vooral tijd spenderen met mijn vrienden en familie.

Mijn persoonlijke drijfveer over alle bezigheden heen is het krijgen van voldoening! Lachende gezichten, mensen samenbrengen en levenskwaliteit verhogen. Het zit dikwijls in kleine dingen en ik draag graag mijn steentje bij!", zegt Karolien.

'Raf Tormans (36 jaar) is in het bedrijfsleven actief als project- en productmanager bij een groot internationaal bedrijf. Hij heeft een sterke expertise in digitalisering, innovatie, mobiele betalingssystemen en de beveiliging daarvan.

Uit het pre-facebooktijdperk kan je Raf nog kennen als medeoprichter en drijvende kracht achter het jongerenplatform geelonline.be. Rond deze portaal ontstond een echte community waaruit talrijke evenementen verder kwamen.

Zijn 4-jarige dochter gaat naar de kleuterschool SBS de Burgstraat en een tweede kindje komt er één van de volgende dagen aan. "Als vader van een jong gezin zijn veilige schoolomgevingen, fietsbeleid, sport- en verenigingsleven thema's die mij nauw aan het hart liggen.

De geboorte van mijn zoon maakte het wel een moeilijke overweging om in te gaan op de invitatie om op te komen bij de verkiezingen maar gelukkig was het snel duidelijk dat de nieuwe kern binnen de partij, het gezin ook centraal stelt want dat komt altijd op de eerste plaats," zegt Raf.

Raf studeerde informatica in Leuven met daarna een master in communicatie en security technologie in Mechelen.
"Ik kan enorm genieten van vrienden die op bezoek komen, een gezellige BBQ in de zomer, een leuke wandeling met geocaching en ook voor een goed bordspel ben ik altijd te vinden.

Op sportief vlak doe ik voornamelijk aan basketbal bij BBC Geel. Tot slot ben ik blij dat ze me nog aankondigen als zijnde jong." grapt Raf. (pp)