Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CD&V Heist-op-den-Berg kiest voor Dirk Van Noten als lijsttrekker

Dirk Van Noten

De partijraad van CD&V Heist-op-den-Berg heeft met 96,30  % beslist om Dirk Van Noten voor te dragen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober 2024.

Dirk is 55 jaar en momenteel schepen van welzijn en gezondheid, armoedebestrijding, kinderopvang, speelplein, Huis van het Kind, gezondheidszorg, opvoedingsondersteuning, diversiteit en gelijke kansen. Dirk is sinds 2009 actief als OCMW-voorzitter en schepen van Heist-op-den-Berg.

'Dirk staat bekend voor zijn positieve ingesteldheid, enthousiasme, wil tot samenwerking en duidelijke visie. Maar Dirk staat ook open voor andere meningen om zo het gevoerde beleid waar nodig te verbeteren en te vernieuwen. Die combinatie van eigenschappen heeft er voor gezorgd dat we trots mogen zijn op het gevoerde welzijnsbeleid in Heist-op-den-Berg', klinkt het bij CD&V.

Voorzitter Wim Verhoeven: “Dirk is iemand met een levensvisie waarbij iedereen meenemen in het verhaal, respect, verbondenheid en solidariteit basiswaarden zijn.”

Dirk Van Noten: “Ik wil voor de gemeenteraadsverkiezingen, samen met onze voorzitter, een sterk team van kandidaten op de been brengen. Waarbij elke individuele kandidaat, vanuit zijn deskundigheid, expertise en persoonlijkheid, het team sterker maakt.”

Dirk Van Noten

Deel dit artikel