U bent hier

CD&V Herentals opent agenda

Herentals
14.09.2012 - 10.00u
Door: Herman Gezelle

Langs de invalswegen in Herentals, Noorderwijk en Morkhoven werden de afgelopen dagen een aantal verkiezingsborden met agenda’s gespot.

Voorzitter Mia Hermans : 'Vanaf nu is het duidelijk dat CD&V Herentals daarachter zat. De borden vormden immers de aanloop naar het openen van de CD&V-verkiezingsagenda voor Morkhoven, Noorderwijk en Herentals en focust daarbij duidelijk op inhoud. De CD&V-ploeg heeft zich intens gebogen over het beleid van de afgelopen jaren, spaarde de zelfkritiek niet, maar heeft ook een duidelijke toekomstvisie ontwikkeld voor de volgende legislatuur en zelfs daarna. Dat programma is vanaf nu te ontdekken op www.cdenv-agenda.be.
 
CD&V schuift 4 speerpunten naar voren, en zet die hoog op de agenda: voor de thema’s ondernemen, wonen en mobiliteit wil CD&V duidelijk een tandje (of zelfs een heel tandwiel) bijsteken de volgende jaren. En het zorg-thema (wat sinds jaar en dag een kernpunt van CD&V is) blijft op die agenda staan. Daaraan koppelt ze een verantwoord en gezond financieel beleid als basis, aangevuld met aandacht voor die vele zaken waar een gemeentebestuur mee bezig moet zijn: cultuur en erfgoed  bijvoorbeeld, maar ook natuur en milieu. Op de website vind je zowel een beknopte voorstelling van het programma, maar je kan er evenzeer het integrale (en lijvige) programma downloaden.
 
Dat de website focust op inhoud, is niet toevallig: de voltallige kandidatenploeg heeft mee vormgegeven aan dit programma en staat garant voor de kwaliteit ervan. Uiteraard worden die kandidaten kort voorgesteld, maar toch voert de inhoud de bovenhand. Een duidelijk verschilpunt met een aantal andere partijen. Het draait bij CD&V immers niet om individuele kandidaten: iedereen is inbegrepen, weet u wel. De hele ploeg schaart zich volledig achter de duurzame, verantwoorde en genuanceerde visie die uit alle agendapunten spreekt.'
 
imageMeer nieuws

Extra aanschuiven richting Lindekens

Grobbendonk 16.11.2019 - 15.06u

Fotocabine in gemeentehuis Grobbendonk

Grobbendonk 16.11.2019 - 15.05u

RVC Hoboken - VC Herentals : 'De kentering is meer dan welkom : punten pakken'

RVC Hoboken - VC Herentals : 'De kentering is meer dan welkom : punten pakken'
Herentals | Provincie Antwerpen 16.11.2019 - 07.13u

Voorverkoop Graspop in sneltreinvaart

Voorverkoop Graspop in sneltreinvaart
Kempen regio 16.11.2019 - 00.21u

Lilse Rechtestraat blijft drukste weg

Lille 16.11.2019 - 00.18u

Real : 'Wie spektakel wil, moet straks naar de Mixx komen'

Real : 'Wie spektakel wil, moet straks naar de Mixx komen'
Herentals | Herselt 15.11.2019 - 16.17u

Koningsdag : Te Deum in St.-Waldetrudiskerk

Koningsdag : Te Deum in St.-Waldetrudiskerk
Grobbendonk | Herentals | Nationaal 15.11.2019 - 16.10u

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto