U bent hier

CD&V-Kasterlee met onafhankelijk OCMW-raadslid Pacale Puts. Lijstvorming afgerond.

Kasterlee
07.07.2018 - 23.14u
Door: Mark Jaspers

De voorbije weken heeft CD&V-Kasterlee geregeld nieuwe kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2018 bekendgemaakt. We zijn blij dat we met Pascale Puts (°16/06/1967) onze 25e kandidaat kunnen bekendmaken. Onze lijst is volledig, met 12 vrouwen en 13 mannen.

Het is een gezonde mix van jongeren die nog studeren tot senioren die al vele jaren aan de kar trekken van de seniorenbeweging. Een ploeg met mensen uit de drie dorpen, met en zonder politieke ervaring, maar wel allemaal stevig geworteld in het sociale weefsel van Kasterlee, Lichtaart en Tielen.

Pascale Puts groeide op in een grote familie in Lichtaart. Ze studeerde kantoorwerken en is vandaag werkzaam als buschauffeur bij De Lijn. Het kan dan ook niet verbazen dat ze veel belang hecht aan goed en toegankelijk openbaar vervoer.

Ze is veel op de baan en heeft dus een goed zicht op verkeerssituaties en mobiliteit. Pascale is een echte dierenliefhebber en is onder meer actief als vrijwilliger bij LRV (ruitervereniging) Lichtaart. Ze is graag creatief in de keuken en houdt van bloemschikken.

In de lokale politiek is Pascale geen nieuwkomer. Ze zetelt momenteel als onafhankelijk raadslid in de OCMW-raad. Ook in de toekomst wil ze zich inzetten om in onze gemeente armoede aan te pakken.

Ze wil ook inzetten op activering van werklozen en van personen met een arbeidshandicap om iedereen kansen te geven maximaal aan onze samenleving te participeren.

"Pascale is de tweede onafhankelijke mandataris die in het verleden op een andere lijst opkwam en nu de stap zet naar de CD&V-ploeg," zegt burgemeester en lijsttrekker Ward Kennes.

"Deze mandatarissen hebben de afgelopen jaren gezien hoe wij in Kasterlee aan politiek doen: deskundig, met een lange termijnvisie, in dialoog met inwoners en verenigingen, met respect voor andere meningen en met heel veel intern debat. Dat werkt en trekt mensen aan die zich echt willen engageren voor een succesvol beleid in dienst van onze bevolking," besluit Ward Kennes.

imageMeer nieuws

SP Gavere : Aerts houdt Wout van Aert af

SP Gavere :  Aerts houdt Wout van Aert af
Herentals | Vlaanderen 11.11.2018 - 22.58u

HYC Renomar pakt Amsterdam Tigers vlotjes in : 9-0 - herbekijk match

HYC Renomar pakt Amsterdam Tigers vlotjes in : 9-0 - herbekijk match
Herentals | Internationaal 11.11.2018 - 22.49u

Fest Virginia voor scouts&gidsen Jamboree USA

Herentals 11.11.2018 - 22.06u

Lyra Nila Nijlen B 67-59 HBBC

Herentals | Neteland 11.11.2018 - 22.05u

Nationale en provinciale voetbaluitslagen

Nationale en provinciale voetbaluitslagen
Kempen regio | Neteland | Provincie Antwerpen 11.11.2018 - 18.38u

HYC Era Renomar wint ijshockeykraker van Hijs Hokij Den Haag : 7-8

HYC Era Renomar wint ijshockeykraker van Hijs Hokij Den Haag : 7-8
Herentals | Internationaal 11.11.2018 - 10.20u

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto