Op maandag 21 mei organiseert CD&V Herentals een debat over 'ondernemen in Herentals'. Hendrik Bogaert (CD&V) gaat er in debat met afgevaardigden van Voka West en Unizo Herentals. Het wordt zeker een boeiend debat in De Karmel.

Op maandagavond 21 mei organiseert CD&V Herentals haar volgende thema-avond “ondernemen in Herentals”. We zijn bijzonder vereert CD&V staatssecretaris Hendrik Bogaert als gastspreker te mogen verwelkomen op deze ongetwijfeld interessante samenkomst. Ook Voka West en Unizo Herentals zijn op de uitnodiging van CD&V Herentals ingegaan om mee aan het debat deel te nemen.
 
Een stevige en duurzame samenleving vereist immers een gezonde middenstand en een goed ondernemingsklimaat. Onze ondernemers hebben het niet altijd even makkelijk. Het stadsbestuur moet de noodzakelijke randvoorwaarden scheppen om ondernemen te bevorderen en handel drijven mogelijk te maken. Wie onderneemt, en hiermee bijdraagt tot de algemene welvaart, verdient immers alle steun.
 
Samen met onze handelaars en bedrijven willen we te weten komen wat we kunnen doen om het ondernemingsklimaat in Herentals, Noorderwijk en Morkhoven te bevorderen. We nodigen ook u graag uit op onze thema-avond, want uw ideeën en bezorgdheden vinden we belangrijk!
 
Maandag 21 mei 2012, 19 uur
Hotel Karmel, Grote Markt, Herentals
Gastsprekers: staatssecretaris Hendrik Bogaert, Unizo Herentals en Voka West