Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

cd&v teamKLT: 'Schepenen Guy Van de Perre en Gert Storms opnieuw kandidaat voor gemeenteraadsverkiezingen"

Guy Van de Perre

De Kastelse schepenen Guy Van de Perre (technische dienst, openbare werken, cultuur en landbouw) en Gert Storms (financiën en begroting, omgeving, digitalisering en dierenwelzijn) behoren tot de electorale zwaargewichten in de lokale politiek. “Ze spelen allebei in de categorie van meer dan 1.000 voorkeurstemmen,” zegt burgmeester en lijsttrekker Ward Kennes. “Met dit sterke mandaat hebben ze de afgelopen jaren veel werk verzet in Kasterlee.

Guy verruimde een tijdje geleden zijn landbouwbedrijf door een hoeveslagerij uit de grond te stampen. Dat ondernemerschap en de vele sociale contacten zijn inspirerend voor zijn maatschappelijk engagement. Hij wil zich met gezond boerenverstand blijven inzetten voor een bruisend verenigingsleven, een gunstig ondernemersklimaat, en is een gedegen pleitbezorger van alle landbouwdossiers.

De grondige renovatie van OC Lichtaart, de steun aan de cultuurverenigingen in de coronatijd, nieuwe subsidiereglementen voor onze verenigingen, rioleringswerken en wegenonderhoud kan Guy op zijn palmares schrijven.

Gert heeft een belangrijke functie in een consultancybedrijf en is actief in het Tielense verenigingsleven. Voor het masterplan Tielen (nieuw ontmoetingscentrum, nieuwe BKO, nieuwe school en vernieuwde dorpskern) dat in de jaren 2025-2030 wordt uitgerold, is hij een drijvende kracht.

Dat Kasterlee schuldenvrij is en zijn financiën goed voor mekaar heeft, er werk is gemaakt van een nieuw beleidsplan ruimte, de digitale dienstverlening weer grote stappen heeft gezet en dierenwelzijn een aparte bevoegdheid werd, hebben we te danken aan Gert", besluit Ward Kennes.

Gert Storms

Gert Storms

Guy Van de Perre

Deel dit artikel